Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zondag 7 september 2008

Isla Margarita zegt ; "Hoe zorg ik ervoor dat er binnenkort geen toerist meer komt".

Het toerisme van Venezuela loopt zienderogen achteruit en natuurlijk heeft het onveilige gevoel hiermee te maken. Wie gaat er nu naar een land waar ze je onderuit schieten als je te weinig bij je hebt. Er zijn hier voorbeelden genoeg van te vinden in de kranten.

Maar het toerisme heeft ook te maken met een steeds viezer Venezuela. Straat afval die gewoon weken niet wordt opgehaald. Wegen die het woord weg niet eens meer mogen gebruiken. In tien jaar Chavez is er werkelijk een verandering doorgevoerd die zijn weerga niet kent. Zijn 21ste Eeuwse revolutie staat gelijk met een Barbaarse vernietiging van alles wat eens goed was.
Voor een duidelijk beeld wat de Venezolaan te verwachten heeft, zeg ik alleen maar kijk naar Cuba en we zitten stevig op deze weg.

Nu heeft Chavez aangekondigd dat hij het toerisme een enorme oppepper wil geven. Het probleem is dat hij wel meer dingen wil veranderen en dat lukt hem dan ook. De achteruitgang en de vernietiging gaat nog vlotter verlopen als Chavez zich er mee bemoeit.

Ik heb één video clip in drie talen, Engels, Spaans en Nederlands. Het grootste gedeelte gaat over Isla Margerita. Het eens zo trotse paradijs van de Caribbean. Wanneer je de clip bekijkt dan hoef je niet eens te lezen of bang te worden van de exploderende criminaliteit, dan houdt de ontzettende smerige omstandigheden je wel thuis of je besluit naar een andere vakantie bestemming te gaan.

Clip in het Nederlands


Clip in het Spaans


Clip in het Engels


Het is dus geen wonder dat het toerisme in grote getallen afhaakt en dat Isla Margarita zich met volle trots de nummer 1 kan noemen van de titel van dit artikel.


groet
Alpha