Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

maandag 27 oktober 2008

Nominatie Weblog Free Opinion Venezuela

Alhoewel ik nog niet in Venezuela zit en er een iets langere rustpauze is op het blog die ik zelf wens wil ik wel mijn lezers inlichten over de weblog Award.
We zitten met dit blog bij de laatste elf in de categorie "Beste Weblog Nederlands"

Op deze link http://www.thebobs.com/ staat er de info over het aantal deelnemers en hoeveel finalisten er zijn en hoeveel categorieën.

Deze link is belangrijker, op deze link kan er gestemd worden tot 26 november en ik hoop dat iedereen even de moeite neemt om op Free Opinion Venezuela te stemmen in de categorie "Beste Weblog Nederlands.
Wel even scrollen met de muis!!


Groet
Alpha