Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

woensdag 29 oktober 2008

Persoonsbeveiliging op maat, van en naar vliegveld Caracas

Gisteren plaatste ik een artikel over de burgemeester van Caracas "Freddy Bernal". De bewering dat er 75% procent minder misdaad is in Caracas. Even een kleine extra bijdrage voor het bericht van gisteren.
Stel nu eens dat dit waar is!!! Dan wordt het toch wel moeilijk voor dit bedrijf die onlangs begonnen is met een persoonsbeveiliging.
Nu maak ik liever geen reclame, maar het geeft gewoon aan dat het reizen van en naar Caracas vanaf het vliegveld Simon Bolivar ook een riskante bedoening is. Ach we konden al regelmatig lezen in de krant dat het niet altijd zonder gevaar was en nu heeft er dus een beveiligingsbedrijf er werk van gemaakt om mensen te beveiligen.

Zou F. Bernal er ook gebruik van maken? We zullen het hem vragen als hij weer eens zegt dat het veilig is.

De website is hier te vinden is in het Spaans en Engels

Groet
Alpha