Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

vrijdag 31 oktober 2008

Satelliet fabriek Venezuela, roof en pedofilie

Chavez heeft na de succesvolle lancering van de satelliet "Simon Bolivar" de smaak goed te pakken gekregen. Hij verkondigde vandaag dat er nog eentje de ruimte in geschoten wordt. Dit zou over een aantal jaren moeten gebeuren en als het goed is in 2013. Nu valt dat samen met het einde van het presidentschap van Chavez. Het lijkt mij een goed idee om de "Urn" van chavez mee te schieten.
Om het nog gekker te maken verklaarde hij dat Venezuela een satellieten fabriek gaat openen.

De euforie van Chavez was ongekend met de lancering van de S. Bolivar. Verschillende kranten toonden Chavez dat hij opsprong van vreugde bij de gelukte lancering.
De man is totaal de weg kwijt en regeert het land Venezuela zonder visie. De economie is totaal verwoest en zelfs de olie productie loopt terug. Wie kan chavez nu vertellen dat de binnenlandse economie nu eens op poten gezet moet worden ipv van na een dure vuurpijl te kijken die afgeschoten wordt vanaf China. De gehele controle "monitoring" van de satelliet ligt compleet in Chinese handen.
En Chavez wil nu satellieten gaan maken en exporteren. Chavez is nog niet eens in staat om de fabriek die hij 18 maanden geleden is opgestart, om Linux computers te bouwen, tot een succes te maken. Sterker nog.... ik ken geen Venezolaan die zo'n computer in zijn bezit heeft. Ehh.... weet niet eens of ze wel te koop zijn? Ik heb tot op heden nog geen computer zien staan in de winkels.
Alles wat de man wil kost alleen maar geld en mislukt gewoon. Ik ga niet alles vermelden wat Chavez graag wilde en gewoonweg een fiasco werd, want dan wordt de post te lang. En het is allemaal terug te vinden op het blog.

Het lijkt mij beter dat Chavez eens de wegen gaat onderhouden ipv de satellietbaan te monitoren. Het autorijden in Venezuela lijkt meer op een ontwijk spel van het tegemoetkomend verkeer als je niet in de gaten en kuilen van het wegdek je wielen wilt verliezen. En dat is nu maar 1 ding die ik opnoem. En voor het bedrag van zo'n satelliet, 400.000.000 dollar kan je aardig wat opknappen.

Even een aardig criminaliteitje; tijdens de lancering van de satelliet konden de Venezolanen deze volgen op een groot scherm. De schare mensen groeide gestaag om dit te bekijken. Een ander slag volk volgde en bekeek met grote interesse de groeiende mensenmassa. Na afloop van de vlucht van de satelliet, vluchtte het andere slag volk ook. De mensen achterlatend totaal beroofd van hun bezittingen.

Even een sterk gerucht die toch wel aardige vormen aanneemt.
De reden dat Rosales (gouverneur Zulia) zo enorm aangevallen wordt op dit moment door Chavez en zijn consorten zou niets meer zijn dan een soort afleidings manoeuvre om de pedofilie te verbergen van JUAN BARRETO (rojo burgemeester). Dit om een negatief effect te voorkomen voor de verkiezingen van 23 november. Barreto staat er om bekend met zijn nogal afwijkende sexuele gevoelens en heeft recentelijk pedofilie erbij gevoegd.
Vandaar dat Rosales momenteel de volle laag krijgt om de aandacht ergens anders op te focussen. Het hele verhaal is hier te lezen. Of het allemaal waar is zal de toekomst uitwijzen, maar Barreto is een rare, nare enge man.

groet
Alpha