Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

maandag 17 november 2008

Aldala Makled gearresteerd in Carabobo, Valencia update

Er is over de drugszaak nog niet veel bekend, het wel of niet spelletje van schuldig zijn gaat later wel beginnen.

Wel is bekend dat Abdala in de Tocuyito gevangenis zit. Samen met nog twee andere is er een voorlopige hechtenis opgelegd van 30 dagen.
Ook zijn alle tegoeden en bezittingen van de Makled's geconfisqueerd. Aeropostal is in "voorlopige" handen gevallen van het rijk en zal als het goed is de vluchten doorzetten, althans dat is de verwachting.
De familie makled had ook nog een krant in Valencia waar 300 man werkt en ook deze is platgelegt door de regering, waardoor er 300 man ineens op straat staan.


Groet
Alpha

Blogarchief