Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

donderdag 20 november 2008

Chavez komt met restricties t/m 24 november en ander "rojo" nieuws

Met de laatste dag van de Campagne voor het burgemeester en gouverneurschap zijn er ook direct restricties neergelegd door het Chivista regime tot en met 24 november.

Het is voor iedereen verboden om nieuws te geven omtrent voorlopige uitspraken. Wat voor nieuwsbron dit naar buiten brengt zal direct gesloten worden. Alleen de regering mag gegevens naar buiten brengen.

Het CNE wil pas gegevens geven als het onherroepelijk vast staat was de uitslag word.
Ik ben nog niet vergeten dat we nog steeds wachten op de uiteindelijke uitslag van 2 december 2007. Deze is nog steeds niet bekend!! Ook vergeet ik niet dat Chavez toen bevolen had om de uitslag dat hij verloren te veranderen in winst voor hem. Er dreigde toen een serieuze coup en zelfs Castro heeft Chavez aangeraden om het te laten wat het was.

De minister van justitie laat weten dat er een Ley Seca komt.
Deze houdt in een verkoop verbod en alcoholgebruik vanaf vrijdag tot en met maandag middag in geheel Venezuela.
Hij liet ook weten dat het "verboden" is om vuurwapens te dragen tijdens deze dagen!!!

Globovision verwacht tevens een sluiting van 72 uur te krijgen. Er is namelijk gezegt door Rafael Poleo, editor van de krant El Nuevo Pais tijdens het programma “Aló Ciudadano” dat H. Chavez het pad volgt van Mussolini en ook zo zal eindigen, namelijk opgehangen aan zijn voeten en hangend met zijn hoofd naar beneden (video Clip).
Uiteraard is Globovision niet verantwoordelijk voor uitspraken gedaan door andere in een nieuwsuitzending, maar daar zal het regime niet echt mee zitten. Het komt alleen maar lekker uit als Globovision eventueel voor 72 uur uit de lucht gehaald wordt.
Dan is de "ether" totaal voor de rojo rojitos en kan de propaganda machine vollop werken zonder ook maar 1 tegengeluid. Laten we hopen dat globovision gewoon blijft uitzenden zodat er ook nog echt nieuws komt op TV.

Aan de ene kant wil Chavez voor veiligheid zorgen maar aan de andere kant roept hij op dat de Chavista's na het uitbrengen van hun stem de straten moeten bezetten. Dus welke veiligheid bedoelt Chavez?
Dit onder het motto dat de oppositie geen fraude kan plegen!! Zoveel onzin heb ik werkelijk nog niet gehoord. De stemmachines zijn Venezolaans, het software voor de stemmachines zijn Venezolaans en het CNE heeft de software in den treuren uitgetest!!!Het leger is al gearriveerd op verschillende plekken om alles te beveiligen en meneer cocapasta gaat zeggen dat de chavista's de straten moet bezetten, omdat de straten van de bevolking zijn en niet van de oligarchs en voor een eventuele fraude door de oppositie. Chavista's kennende gaat het dus uit de hand lopen met zo'n vrijbrief.

De dreiging met tanks en bloedvergieten als de oppositie in Carabobo wint is ook geen prettig vooruitzicht. Bij mij staat nog steeds vers in het geheugen met de presidentsverkiezingen Rosales vs Chavez in 2006 de schietpartij in Valencia waar op de hoek van het stembureau waar we moesten stemmen, een man werd doodgeschoten. De overvallen en intimidaties die toen aan de dag werden gelegd door Chavista's was gewoon doodeng. Deze verkiezingen zijn ook enorm belangrijk voor Chavez getuige de campagne van Chavez die er gewoon een presidentsverkiezing van maakte en oproepen doet die er niet om liegen. Intimidatie, dreigementen tegen kandidaten van de oppositie, zelfs tegen de bevolking, je kan het nog niet zo gek bedenken of chavez heeft het wel gezegd. Het gedrag van de man is zelfs voor een psychiatrische patiënt al ontoelaatbaar, laat staan als president.

Dat het gedrag van Chavez al heel duidelijk te wensen overlaat heeft de president van Vietnam ondervonden. Zonder opgaaf van redenen heeft Chavez de ontmoeting uitgesteld tot de volgende dag. Daar stond dus de president van Vietnam en werd hij afgescheept met de metro-chauffeur Maduro, momenteel minister van buitenlandse zaken.

Er moet dus wel iets gebeuren om dit Bananenregime met normale middelen heel langzaam wat macht te ontnemen. Nog even en dan is Venezuela het lachertje van de wereld en wijst iedereen naar de gorilla clown Chavez als stalmeester van dit prachtige land. Het wordt tijd dat er nu iets veranderd.

groet
Alpha

Blogarchief