Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

donderdag 20 november 2008

De Venezolaan is moe van de Cadena's

Infobae.com komt met een bericht dat de Venezolaan moe is van steeds maar weer een TV uitzending met Chavez.

Nu is dat ook niet echt verwonderlijk te noemen. Je zal maar thuis komen van je werk en de hele dag slapgelul te hebben aangehoord van je baas en je wilt je thuis ontspannen. Je gaat lekker onderuit zitten om naar je favoriete programma te kijken, je ziet de intro en je verheugt je op wat komen gaat. Dan vliegt ineens je beeld weg en het portret van Chavez verschijnt. Je ziet het gebeuren en je denkt ik "zap" even naar een andere zender. Twaalf zenders verder doorgezapt doe je van ellendigheid je TV maar uit, want overal verschijnt Chavez met zijn gebalde vuist en de oproep om het socialisme van de twintigste eeuw trouw te zijn. Chavez moet dan weer eens met een cadena de Bolivariaanse revolutie verkondigen . Je hoort iedere keer hetzelfde en als je rojo rojito mazzel hebt dat vertelt hij in geuren en kleuren hoe hij de diaree heeft en hoe slecht het kapitalisme is en dat Bush een duivel is met Ezels kenmerken.

De gewone mens is het zat om steeds maar weer deze cadena's te zien. Het zou nog te verteren zijn als de man 10 minuten volpraat op 1 kanaaltje. Qua tekst en wat hij wilt vertellen met inhoud kan dat makkelijk, het is voornamelijk populisme, leugens en verwensingen met wat hij uitkraamt en dat uren en uren lang. Een gemiddelde cadena van de man duurt minimaal 5 uur en kan wel oplopen tot 8 uur. En als hij het kort houdt met een uurtje dan heb je gewoon drie cadena's per dag!! roep niet, "YES het is voorbij" als het kort was, want voordat je je weer installeert in je stoel begint hij met Cadena 2. Chavez heeft ook een wereldrecord staan op zijn naam met de langste speech ter wereld. (vergeef me even, de tijd weet ik niet) En het is me opgevallen dat de man dit doet zonder een kleine pauze, er zit geen noodzakelijke stop tussen naar het kleinste kamertje van het huis.

Stel dat je denkt ik luister wel even naar de radio voor wat leuke muziek, dan denk je dus ook verkeerd. Alle zenders en echt alle zenders, zelfs de piratenzenders worden weggedrukt, zenden gelijktijdig Chavez uit op de radio met een TV optreden.

Infobae heeft nu gepubliceerd dat de man vanaf 1998 ruim 7000 uur volgerateld heeft op TV.
we moeten niet vergeten dat het programma "Alo Presidente" pas jaren na 1998 als soap op de TV kwam.
Zevenduizend uur staat gelijk met 291 dagen werken!!!groet
Alpha

Blogarchief