Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

woensdag 12 november 2008

Dictator Chavez doet waar hij goed in is, dreigen, schoferen, en respectloos gaat hij verder.

Deze aanloop voor deze verkiezingen op 23 november staat werkelijk bol van de persoon Chavez.
Maar brengt Chavez nu eigenlijk wel iets nieuws? Eigenlijk is het allemaal hetzelfde met wat hij al jaren achtereen doet. Chavez schoffeert, dreigt, belooft, zaait onrust, verkracht de grondwet, is respectloos en probeert met populistisch gebral zijn socialisme te verkopen zodat iedereen stemt op zijn "uitverkorene".

Laten we eens wat opmerkingen noemen van Chavez.

Hij dreigt met het opsluiten van M. Rosales nog gouverneur van Zulia en nu kandidaat voor burgemeester van Maracaibo en gouverneur van Sucre, Ramon Martinez. Chavez ziet onder andere deze twee als een gevaar voor de politiek van Chavez en dus moeten ze van het politieke toneel af. De bewoordingen die hij gebruikt om deze twee af te kafferen en dreigementen die hij uit zijn gewoon laag bij de grond.

Chavez roept Diosdado ( Kandidaat van Chavez) op om Capriles Radonski te verpulveren en noemt Radonski een lafaard.

In een eerdere artikel had ik al vermeld dat hij het leger zou sturen als de oppositie zou winnen in Carabobo. Of te wel dat wat het land moet beschermen wordt dan ingezet om te vernietigen, zijn eigen bevolking.
Er staan wel 140.000 soldaten klaar om eventuele "ongeregeldheden" te verhinderen.

Dat de communistische partijen het ook niet meer weten, is ook duidelijk aan het worden. De PSUV en de CPV pakken niet alleen de woorden op van Chavez maar maken er zelfs een veldslag van. Alles moet wijken voor de idiologie waar de PSUV, dus Chavez voor staat. De revolutie van de revolutionairen gaan 'revolutioneel' op de vuist.


Klik op onderstaand plaatje zoals ik zie wat er aan het vechten is.


We hebben ook nog de weigering van het CNE om wat rechterlijke dwalingen van H. Chavez te onderzoeken. Zij hebben dit nu al voor de derde keer afgewezen. Kan ook niet missen want het CNE is van Chavez. Dus al wordt het nog 100 keer aangeboden het zal dan ook 100 keer worden afgewezen.

Nu we het toch hebben over de macht van Chavez, hij misbruikt deze ook.
Chavez gebruikt alle middelen die hem kunnen helpen om zijn doel te gebruiken. Zoals de gehele infrastructuur om zijn politiek te bevorderen, Voertuigen, vliegtuigen,Media, ministers allemaal gewoon te zot voor woorden.

En ik denk dat Chavez nog meer misbruik gaat maken van zijn macht als hij verliest, maar dat is bijna inherent aan wat een dictator doet. Al moet Chavez een coup plegen om zijn ego te strelen dan doet hij dit ook, met wat voor gevolgen dit ook heeft voor de burgerbevolking

Groet
Alpha

Blogarchief