Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

maandag 3 november 2008

Stierenvechten toch niet echt geschikt voor kinderen

Ieder land heeft zo zijn historische rituelen en helaas zit daar ook het stierenvechten bij. En het is echt niet alleen Spanje waar je stierenvechten kan bekijken. In veel Spaanstalige landen in Zuid-Amerika is dit schouwspel te zien. Mexico heeft de grootste arena en in Valencia, Venezuela staat de op een na grootste arena waar deze "sport" wordt gehouden.

Wat vroeger een echte mannen sport was voor onverschrokken durfals zien we tegenwoordig ook kinderen en vrouwen de arena betreden. Dat dit niet altijd goed afloopt voor de stier is algemeen bekend, maar het kan ook anders. En dat geeft dit filmpje uit Peru te zien.

Klik op de foto voor het filmpje
groet
Alpha

Blogarchief