Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

maandag 1 december 2008

Chavez zegt in een cadena, ik wil president zijn tot 2021

Chavez heeft via een "cadena" op radio en TV laten weten dat hij president wil zijn tot 2019 en zelfs tot 2021.
Hij verklaarde dat het verlies op 2 december te wijten was dat het te snel ging voor de bevolking en dat deze nog niet klaar was voor het socialisme. Chavez zegt ook nog dat hij kalm bleef bij zijn verlies op 2 dec. 2007 en accepteerde dat zijn periode als president in 2012 zou aflopen. Hij is teruggekomen op dat besluit om dat hij meer en meer de fascistische dreiging ziet en daarom nu tot 2021 aan de macht wil blijven.

Het aardige is wel dat hij de PSUV en de bevolking oproept om een discussie te starten om te bewerkstelligen dat er een amendement komt om op officiële wijze de grondwet te veranderen waarin het termijn om president te zijn wordt verandert.Wie in deze onzin gelooft heeft duidelijk problemen met zijn geheugen. Chavez doet gewoon wat hij wil. Hij kan wel zeggen dat hij de bevolking oproept voor een discussie, maar er is maar 1 persoon die twee keer in 1 jaar dit wil en dat is Chavez. Nog geen jaar geleden heeft Chavez een nederlaag geleden met zijn reform. En om nu te zeggen dat hij kalm is geweest en het verlies netjes heeft geaccepteerd is gewoon larie. De man heeft Miraflores verbouwt en daar unieke voorwerpen uit de historie van Venezuela vernietigd en deze zijn nu onherstelbaar beschadigd. En noemde hij niet "een overwinning van de shit" (Una victoria de mierda) Een eerder artikel van mij met clip is hier te zien.

Chavez kon ook al aangeven dat er vermoedelijk nieuwe verkiezingen gehouden moeten worden in Maracaibo. Manuel Rosales, onlangs gekozen door het volk met een overweldigende meerderheid gaat volgens Chavez de cel in voor drie gevallen van corruptie.

Het zou prettig zijn als we Chavez eens voor het gerecht konden brengen voor tien jaar corruptie.

groet
Alpha

Blogarchief