Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

woensdag 10 december 2008

De chavista's hebben niet de meerderheid in Venezuela + video

De chavista's hebben niet de meerderheid in Venezuela.

Miguel Ángel Rodríguez heeft in zijn gebruikelijke TV uitzending op RCTV, Enrique Naim, COPEI vertegenwoordiger van het CNE National Electoral Council ontvangen.

Het eerste wat de man zegt is dat de chavistas een minderheid hebben in het land: Naim zegt; "Het is goed te weten dat de oppositie 95.444 stemmen meer hebben dat de regering."

Voor mij was en kwam dit niet als een verassing. Ik had al eerder gehoord dat dit het geval zou zijn. Het voordeel is dat het nu naar buiten komt en dat alles is berekend met alle cijfers die het CNE heeft gegeven.

Alle cijfers zijn terug re vinden op de officiële website van het CNE.Groet
Alpha

Blogarchief