Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

maandag 1 december 2008

H Chavez bezorgt zijn dochters gratis een huis + update

Hoever gaat de "Robulution" van het regime Chavez.
Het is maar een kort artikeltje maar geeft wel weer dat er twee soorten mensen zijn in Venezuela.
We hebben de "Royal Family" Chavez natuurlijk en dan komt er een hele tijd niets en dan zijn onderdanen.

Een "onderdaan" moet krom liggen voor een woning en na een ontzettende lange wachttijd is er misschien een huisje te koop. In de tussenliggende tijd zullen ze het moeten doen met een plaggenhutje op een helling van een berg en met alle kans dat met een flinke bui de hut wegspoelt. En alle nare gevolgen die dit meebrengt moet je maar accepteren.

Chavez vergeet gewoon wat te doen aan zijn belofte om huizen te bouwen.
Maar dit neemt niet weg dat Don Chavez wel iets kan regelen.

Er zijn wat foto's opgedoken die gemaakt zijn van documenten waarin staat dat de dochters van Chavez een huisje hebben gekregen. De prijs die hier voor betaald moest worden is "nada" gewoon nul komma nul.

Vraag me nu ineens af wat voor wederdienst Chavez heeft gegeven voor het krijgen van de huizen?

Dit document is van Rosa en degene ernaast is voor Maria Chavez. (klik op afbeelding en kijk wat er voor betaald is)Natuurlijk zijn er weer sceptici die dit niet willen geloven.
Voor de knutselaars onder ons neem het cedula nummer over van de foto's, zonder letter en vul deze in op deze site en voila je zal zien dat er geen trucage is en dat alles authentiek is.

De site van de regering is hier.

Vraag me wel af hoe lang dit nog zichtbaar blijft.

Update:
Kreeg al direct een reactie en ja ja het was wel heel snel, "Gracias Amor"!!
Met het invoeren van Cedula nummers komen er meerdere Chavista's te voorschijn die Huizen gekregen hebben. Het is geen wonder dat er geen huizen overblijven voor de normale bevolking.
Ook Tokkie M Silva is de eigenaar geworden van een gratis huis. Hoeveel zullen er op deze manier nog tevoorschijn komen?
Het is niet zo dat alle huizen gratis zijn voor de Chavezzies en rojo rojitos.
Vul dit nummer in 9587556 en je zal zien dat er voor dezelfde huizen voor minder bekende personen gewoon betaald moet worden. (nummer heb ik al ingevuld dus gewoon een muisklik)

Groet
Alpha

Blogarchief