Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

maandag 5 januari 2009

Cadivi blokkeert alle creditkaarten

Zojuist op de TV met groot nieuws dat de Venezolaanse toerist beperkt gebruik kan maken van hun Cadivi dollars.
Er is een klein maatregeltje genomen door dit fascistische regime. De credit kaart is alleen te gebruiken voor ziekenhuizen, medicatie, auto huren en om een hotel te huren. Voor de rest is er een grote blokkade op de kaart.
Dus stel voor je bent lekker op vakantie en je ziet je langverwachte jeans in de winkel liggen dan blijft de jeans op de lijst langverwacht.

We praten over geld wat van de Venezolaan is, ze hebben lang gespaard om lekker op vakantie te kunnen gaan. Vergeet niet dat het verboden is om op de zwarte markt dollars te kopen. Dus de eerlijkheid wordt gestraft. Het druist in tegen alles wat met vrijheid te maken heeft en wat er onlangs nog belooft is. De inkt is nog niet droog of het klopt al niet meer met wat Chavez en de Cadivi ons belooft heeft. Het was al aardig ingekort, maar nu is het bedrag wat je hebt onbesteedbaar.
Het treft ook onze zwager die naar Amerika zou gaan voor een korte vakantie. We hebben hem al aangeboden om te zien of hij zijn trip om kan zetten naar Tenerife. Zodat hij na een jaar hard werken toch kan uitzien naar een korte vakantie. En zonder dat hij in hongersnood komt.

Ik heb geen woorden voor dit asociale gedrag van een president, zelf besteed de man miljoenen voor zijn eigen genot.

groet
Alpha