Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

donderdag 15 januari 2009

Chavez als rekenwonder met andere uitkomsten, dommigheid ten top

Heel even kort, niet wereldschokkend of zo iets, maar wat we al wisten. Chavez kan niet rekenen.

Als goed socialist gebruikt hij een kladblokje om zijn berekening te maken. Een zakrekenmachientje kan dus niet en echt opletten op school deed de man ook al niet en dan krijg je dit.

En over angst gesproken, Cilia flores zit er naast en zegt niets. Hoezo een presidente van de AN die wel moet kunnen rekenen en bijv. de begroting moet goedkeuren voor ieder nieuw jaar!!

Het is te dom om er veel over te zeggen. Maar volgens Chavez heeft een dag 60 uur!!!
Deze na het rekenwonder gehoord te hebben met 7 x 8 = 52

De clip met 60 uur in 1 dagEn la entrega de Memoria y CUENTO del 2008, El ILUSTRE presidente se volvió de nuevo un Arroz con Mango sacando unas cuentitas SIMPLES:
1 dia tiene 60 Horas
1 Dia tiene 3600 Minutos
y Bueno, el 7 x 8 = 52

Parajodicamente, en la entrega de "CUENTAS" de la nación

groet
Alpha