Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

maandag 5 januari 2009

Chavez bestelt twee vliegtuigen en twee helikopters

Het is wel aardig om te weten dat in 1998 de presidentiële campagne van Chavez onder andere ging over het gebruik van de vliegtuigen van de PDVSA. Deze vloot van vliegtuigen was een doorn in het oog en werd handig aangepakt door Chavez om het te verfoeien. En zowaar nadat Chavez president werd kwam hij hierop terug en wilde de halve vloot verkopen en zo het geld wat vrij kwam besteden voor de armen van de samenleving. Veel ideeën kwamen er bij hem op getuige de video clip zoals gezondheidszorg en dat iedereen het recht heeft om boven de grond te leven ipv onder de grond. De corruptie en het smijten met geld zou flink aangepakt worden.
Chavez wilde zelfs een presidentieel vliegtuig verkopen omdat hij dat te veel vond!!

Het is allemaal bij praatjes gebleven de honderden miljoenen die verdiend zouden worden zijn nooit verdient. En Chavez is er nooit meer op terug gekomen.
Het volledige artikel is hier te vinden en foto's van de grote vloot aan vliegtuigen die dit regime bezit.

Wel kunnen we nu lezen dat Chavez ondanks zijn grote presidentiële vliegtuig wat zo'n 80 miljoen dollar kostte niet genoeg vind.
afbeelding van vliegtuig zoals Chavez bezit

De communistische sociale kapitalist in de naam van Chavez heeft twee vliegtuigen besteld in Rusland. Ze moeten net zo uitgerust worden zoals de president van Rusland Medvedev zich vervoerd en ook Castr0 heeft zo'n vliegtuig. De prijs van een enkele vliegtuig ligt tussen de 40 en 50 miljoen dollar. Ook heeft Chavez twee transport helikopters besteld.
De IL-96-300 moet dus uitgerust worden met slaapkamer, badkamer, kantoor, relax gedeelte, gewoon met alles wat niet te maken heeft met soberheid.

afbeelding van de Russische IL-96-300

Vergeten zijn zijn eigen woorden om voor het volk te zorgen, vergeten zijn de woorden over het bestrijden van corruptie, vergeten zijn zijn woorden om de armoede te bestrijden.
Vergeten zijn zijn woorden om het genoeg te vinden dat een president maar 1 vliegtuig heeft.
Leugens en nog meer leugens van de grootste kapitalist die Venezuela ooit gehad heeft en zijn volk uitknijpt.

De video clip uit 1999


Groet
Alpha