Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

donderdag 8 januari 2009

Chavez de man die liever optrekt met terroristen zoals de Hamas

De totale waanzin van dit Venezolaanse regime krijgt nog een extra zetje in idioterie met hun houding tegenover Israël. Je vraagt je af wanneer dit "Horror" regime eindelijk eens gestopt kan worden.
We hebben eerder kunnen constateren dat Chavez liever collaboreert met terroristen (FARC en andere guerrilla terroristen, Iran, Zimbabwe etc.. etc..) dan met normale groeperingen en landen. Liever in bed met een terrorist dan met een engel moet de man denken.
Nu heeft Chavez de ambassadeur van Israël het land uit geknikkerd en geeft Israël een stempel van moordenaars en noemt het een genocide wat Israel uitvreet. Zelfs het woord "Holocaust" komt uit zijn koker rollen. De man weet niet wat hij roept en uitkraamt en is door het Amerikaans Joods Commitee (AJC) al gecorrigeerd en ze hebben de werkelijke betekenis "holocaust" uitgelegd.

Zoals gezegd prefereert Chavez liever vriendjes uit de onderwereld. De Hamas is zo'n vriendje van Chavez. De Hamas staat formeel gesproken op de lijst van terroristen wat in Amerika en in Europa wordt gehanteerd. Net als de FARC en andere guerrilla organisaties welke geholpen worden door Chavez. Het is niet iets nieuws dat Chavez dit doet, maar het geeft te denken hoe en waar de man heen wilt met dit land.
We nemen even zijn ministers onder de loep. Nou ja ministers bij naam dan. Het zijn gewoon verkleedapen zonder enig verstand die springen, zitten en opstaan als Chavez dit wilt. Wie momenteel de enorme verkleedpartijen ziet op de TV zou denken dat Venezuela een Arabisch land is geworden.
En dan de onzin die er uitgekraamd wordt laten we het maar houden op "apentaal".
We hebben een Tarek El Aissami minister van justitie die twee dagen geleden op de TV verscheen met een Palestijnse sjaal om zijn nek voor een verzameling "Venezolanen", in rood gehulde moslim kleding, uiteraard versierd met Palestijnse voorwerpen. En als zeehondjes klapten deze chavista's in hun flerkjes bij iedere zin van van Tarek die trouwens meer schreeuwde dan op een normale toon zijn zegje kon doen.
De verkleedpartij hield niet op bij Tarek getuige deze foto's. We zien op deze foto's van links naar rechts José Vicente Rangel Vale, Tarek el Aissami, Maduro minister van buitenlandse zaken, C. Flores presidente van het AN,

en Vanessa Davies journalist/verlaggever VTV en crimineel .
De complete waanzin laat deze foto zien, de Palestijnse vlag op het Assemblee Nationaal (AN) in Caracas.

Volgens Saul Ortega, hangt de vlag daar om de Venezolaanse solidariteit te betuigen aan Palestina.
En in solidariteit met de kinderen die elke dag sneuvelen door de criminelen. (Met criminelen bedoelt hij Israel) Later iets meer in de vorm van een clip hoe een kinderfeestje in Israel verstoord word door een inkomende raket.
Maar daar horen we de man niet over.

Waarom is het zo uit de hand gelopen in de Gaza strook met de Hamas. Is Israel dit zomaar begonnen om dat ze het leuk vinden? Of zit er meer achter.
Ik ga niet de gehele geschiedenis nu opschrijven, maar hou het vrij recent.
Voor mij is het geen verassing dat het nu geëscaleerd is en ik zal proberen uit te leggen waarom.
Wat vele niet weten is dat gedurende de periode 2007 en 2008 er zo'n 3.200 raketten zijn afgevuurd door de radicale moslims, de Hamas. Je kan je dus voorstellen dat dit gaat vervelen.
Nu mogen het dan wel niet enorm geavanceerde raketten zijn geweest, maar dodelijk blijft het wel. En dan hebben we nog de menselijke bommen die wandelend een bus instappen of discotheek en dan aan het koordje trekken. En dan de normale schietpartijen uitgelokt door de Hamas. Schattingen van omgekomen Israëlisch lopen in de duizenden, maar niemand weet de juiste aantallen. Ik heb ze niet kunnen vinden en er zijn bergen info, momenteel heb ik zo'n 50 pagina's open staan met info over de Gaza.

We weten ook de ontmanteling van nederzettingen in de Gaza strook. Israël deed wat het moest doen. Maar dit was niet genoeg voor de radicale Palestijnen, ze wilden Israël vernietigen.
De zionistische identiteit moest voor altijd verwijderd worden volgens de Hamas en ze werden daarin gesteund door Iran.

Zowaar stopte de hamas aanvallen door inbreng en inmenging van Egypte. Dit was medio juni tot 19 december van vorig jaar. Het bestand werd eenzijdig opgezegd door de radicale moslims en de Hamas begon weer te schieten. Israël waarschuwde de Hamas dat ze moesten stoppen en dat ze niet zouden tolereren als ze doorgingen met het bestoken van Israël met raketten in steden van honderdduizenden Israëliërs. Dat was tegen doven praten en... de rest weten we op 27 december was het bombardement op de Gaza.

De vraag aan jullie, wie zou zo lang het geduld kunnen bewaren zoals de Israëliërs hebben getoond aan de Hamas. We kunnen het ook zo zien een kind gaat naar school en iedere dag krijgt het een klap voor zijn kop van een medeleerling en dat voor twee jaar lang. Dan komt de dag dat hij er niet meer tegen kan en slaat terug dat joch begint te huilen en verteld aan iedereen dat hij in elkaar geslagen is, oftewel Israël - Hamas. Ik zeg geen 3,200 keer want dat overleeft het kind niet.
Conclusie die ik eruit trek is dat ze meer dan gesolliciteerd hebben om afgestraft te worden. Het is natuurlijk nooit goed te praten dat er onschuldige doden vallen, maar daar had de Hamas ook aan kunnen denken met het bestoken van de Israëliërs.

Hier is de beloofde clip van het kinderfeestje.


Ik heb ook nog een kleine clip over hoe en waar de Hamas hun wapens verstoppen. Geef je dan om je eigen volk?


Kunnen we de media geloven met alle aanvallen van de Israëlisch op de Hamas. Of zijn het perfect in elkaar gestoken filmpjes. Kloppen de aantallen doden wel die de Hamas opgeeft?
En zijn de schermutselingen wel echt die we te zien krijgen.
Dit zijn vragen die bij mij opkomen bij het zien van deze 4 video clips. We zien een processie met een lijk. Het lijk valt van de draagbaar en krabbelt zelf weer terug om verder de processie af te maken. Aanvallen van de Israëliërs met open geweervuur/spervuur en de gewonden die vallen aan de Palestijnse kant zijn geen gewonden. Misschien kunnen jullie nog herinneren de vader en het kind die gevangen zaten door geweervuur en ze zaten achter een heel klein beschuttinkje. Kind op een gegeven moment dood en de vader zat te tollen en te treuren over het verlies van zijn kind. Wereldwijd kregen deze beelden aandacht, schande werd er uitgesproken over de Israëlische soldaten, voor moordenaars en klotejoden en kutvolk werden ze uitgemaakt.
Ach...misschien na het zien van deze clips wordt er wellicht anders over gesproken.

Het doet me denken aan de film die gemaakt is door het chavismo over 2002. En we zien later door experts het antwoord op die film. "The lies of April The famous "infamous" video "The revolution will not be televised" deze is te zien aan de rechterkant van mijn blog.

Hier de vier video's die wellicht een ander beeld geven van de werkelijkheid. En kunnen we de Hamas nog wel geloven met wat ze de wereld graag willen laten zien.
clip 1

clip 2

clip 3

clip 4


Wil nog één ding kwijt deze regering maakt zich boos over de "moordpartijen" in de Gaza strook.
In Venezuela worden er ieder jaar 15.000 moorden gepleegd en het is hier geen Gaza!!
Zou beter zijn voor deze regering als ze eens dichter bij huis de boel zouden regelen.

Zie ook Terrorism Awareness Project


groet
Alpha