Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zondag 11 januari 2009

Chavista + Ezel = Chavez

We hebben een nieuwe klassieker te pakken van de CLOWN van Venezuela.

Chavez maakt nu al propaganda voor het aankomende referendum en in een speech geeft de man de lage opkomst van de Chavistas de schuld van het vorige verloren referendum. En begint uit te leggen hoeveel procent niet is opgekomen en nog wat rekenvoorbeelden in procenten.

Hij begint dus even te rekenen in het begin doet hij het nog rustig aan met het sommetje 4 x 8 = 32
niets mis mee en dat wordt op de clip een flink aantal keren achter elkaar herhaalt. Op de clip rond de 1 minuut komt Chavez weer met een rekensommetje. Ook derde klas lagere school, echt niet zo moeilijk.
Volgens hem is 7 x 8 = 52 Niets beseffend van deze fout door het publiek werd er ook niet gereageerd, of zouden ze te bang zijn? Hij eindigt zijn "canon" weer met 4 x 8 = 32 en wederom wordt het een paar keer herhaald.


Ik heb deze van een site en daar staat toch werkelijk een prachtig tekst in folklore bij. Het is niet te vertalen en uitleggen zou een half A4tje kosten.
Het komt hier op neer. "We hebben je, dronken zuipschuit" en hiermee bedoelen ze Jorge Rodríguez die uit een lijkende "carterita" met alcohol drinkt. "Dus vandaar de herhalingen en J. Rodríguez in het beeld waarop lijkt dat hij een slokje neemt. Dat is overigens de enige manipulatie aan de clip.

Het folkloristische Spaans wil ik jullie ook niet onthouden.

Las matemáticas de Hugo 7 x 8 = 52. ¡Así vamos! + Jorge Rodríguez capturado abortando un palito gillaito en carterita. Te pillaron borrachin.

En dan de clip
groet
Alpha