Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zaterdag 10 januari 2009

Het artikel wat niet kwam

Het artikel wat niet kwam!

Ik had een artikel geschreven met alles erop en eraan. Maar kon het niet publiceren.
Het ging over het ongelooflijke idiote regime met de pyama verkleedpartijen in Palestijnse klederdracht waarmee ze links en rechts opduiken. En wanneer je de TV aanzet zie je allerlei figuren opduiken in praatshows met Palestijnse sjalen om hun nek gedrapeerd. Niet verwonderlijk met al die kanalen van de staat. En ze hebben allemaal ongelooflijke leugens te vertellen over de Israelieten. Demonstraties met ministers en burgemeesters die hun strot schor schreeuwen tegenover een menigte met rode boerka's en posters met radicale Moslims erop en posters met schreeuwende woorden die zeggen "dood aan de joden". Kreeg zelfs een pamflet opgestuurd vanuit Isla Margarita waarop stond. "Aan de bezoekers van deze synagoge, het is aan te raden om zaterdag geen gebruik te maken van de synagoge en ook op zaterdagen die volgen. Wij zijn geen Isrealiers die zonder waarschuwing bloed laten vloeien en moorden. Om bloed te sparen willen wij jullie waarschuwen".
Ik had een artikel met al deze horror compleet klaar, met foto's, video clips, en de nieuwe straatnaam van H. Chavez in Palestina, maar kon het niet op het blog gooien. Dit vanwege de simpele reden dat het te grof was en zelfs mij te veel pijn deed. En als het mij al te veel wordt als nuchtere Hollander, dan kan je het niet doen uit respect voor de Venezolaan.

Met bezinning
Alpha