Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

vrijdag 2 januari 2009

Reisadvies Venezuela aangescherpt met name voor Isla Margarita

Het kon bijna niet uitblijven met de toenemende criminaliteit dat het reisadvies iets is aangepast.
Het heeft voornamelijk betrekking op Isla Margarita.

Het ministerie van Buitenlandse zaken heeft een toevoeging geplaatst aan het officiële reisadvies.

Deze luid:
Ook in Isla Margarita moet na zonsondergang een zekere voorzichtigheid in acht worden genomen in het centrum van Porlamar en de badplaats Playa El Agua. De laatste maanden komt het voor dat pleziervaartuigen (zeiljachten) die voor anker liggen bij Isla Margarita (het schiereiland Macanao) en het eiland Coche, worden overvallen.

Voor het volledige reisadvies klik hier.

Ook Condor gaat minder vliegen op IM en als er niet iets snel gedaan word aan de criminaliteit dan ziet de toekomst voor IM en het vaste land van Venezuela als toeristisch vakantieoord er niet hoopgevend uit.
Nu heeft Chavez wel aangekondigd dat hij het toerisme nieuw leven wil inblazen, maar heb zo'n idee dat het alleen bij blazen blijft. Als je het presteert om in tien jaar alles uit de klauwen te laten lopen en alleen maar loze beloftes kan maken dan zie ik niet in hoe het toerisme nu ineens gered kan worden. Zeker nu niet met een regering die in financiële nood verkeerd en alleen maar liegt.


Groet
Alpha