Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

vrijdag 2 januari 2009

Samenwerking drie bloggers mondt uit in een briljante open brief aan de critici van het HRW rapport

Niet zo lang geleden werd het HRW rapport aangevallen door critici. Bij het lezen wie de critici waren viel het op dat deze figuren eensgezind regimes ondersteunen die de vrijheid van de mens beteugelen.
Deze jokers die ook wel aangeduid kunnen worden als "usefull Idiots" voor dictators hebben vandaag een open brief ontvangen van drie bloggers.
Ik heb zelden zo'n goed geschreven "open brief" mogen lezen. De critici zullen hierop nooit antwoorden, want er is geen antwoord op. Ik hoop wel dat ze hun wonden mogen likken in een hoek waar ze nooit meer uitkomen.

Bij deze de melding van een dagblad die melding maakt over de critici en hier het antwoord van Miguel, Daniel en Alek aan deze critici.

Ook heb ik de open brief, wat echt een juweeltje is, aan de rechterkant van het blog gezet, bij de sectie "Links naar artikelen en Video's" Het kan dus altijd even snel geraadpleegd worden of opnieuw gelezen worden.

groet
Alpha