Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

donderdag 8 januari 2009

Terrorism Awareness Project

Ik had het ook deel twee kunnen noemen van "Chavez de man die liever optrekt met terroristen zoals de Hamas", maar ik hou niet zo van delen. Het is een kort artikel en bestaat alleen uit een video clip, maar wel een hele bijzondere.
Het leert ons over het hele begin het ontstaan van Israel. Het geeft een inzicht wat de joden hebben moeten doorstaan. En hoe de Arabieren onterecht aanspraak maken en de Israëliërs al 60 jaar achtervolgen om ze te verdrijven. En foute "statements" van de Amerikaanse president.
En nog veel meer!


Klik op de foto om doorgelinkt te worden.


Voor nog meer documentaires kan je hier terecht.

groet
Alpha