Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zondag 1 februari 2009

Antisemitische uitlatingen Chavez krijgt een Barbaars vervolg

Ik heb maar 1 woord voor de schaamteloze vernietiging van de synagoge in Caracas, "barbaars".
Een groep van ongeveer 15 man heeft de synagoge voor urenlang beklad met antisemitische leuzen en de heilige plek waar de Torah rollen worden bewaard ontheiligd.

klik voor vergroting op afbeelding

Zelfs de regering spreekt zijn verontwaardiging uit, maar...... hebben zij wel recht van spreken om verontwaardigd te zijn dat dit is voorgevallen.
De haatdragende toon wat uit Chavez voortkwam dat de Israëliërs moordenaars zijn en zelfs abusievelijk het woord "Genocide" gebruikt heeft. Ook het besluit om de ambassade van Israël te sluiten in Caracas heeft zijn uitwerking. En laten we niet niet vergeten dat deze regering zich versierde met een Palestijnse sjaal om hun nek om zo de demonstranten aan te moedigen om te protesteren tegen Israël. De tong van haat heeft zijn uitwerking niet gemist met de vernieling in de Synagoge.

Ook Chavez liet zich zien met een Palestijnse sjaal en met een antisemitische tong verkondigde hij zijn haat aan de joden. En we weten dat Chavez een enorme impact heeft op de Rojo Rojito's.

Nu vergeten mensen snel, maar we hebben al in het verleden gezien dat hij het o.a. gemunt had op de Spanjaarden en dan op Columbus. Dat Venezuela het juk moest afgooien van de veroveraars enz.. enz.. Het gevolg was dat het standbeeld van Columbus in Caracas omver getrokken werd. De onmin met de katholieke kerk en de bisschoppen, de volgende dag werd Arquidiocesis de Caracas beklad en werden er vernielingen aangericht.

De uitspraken van Chavez tegen welk soort volk of religie heeft direct gevolgen.

Nu komt ex-vrachtwagenchauffeur Maduro (minister van buitenlandse zaken) met een prachtig artikel dat er een onderzoek komt naar de groep die de vernielingen heeft aangericht. Tevens komt hij met een ongelovig verhaal dat het een groep moet zijn (lees oppositie) die de regering Chavez in een kwaad daglicht wil stellen vanwege het support voor de Hamas.

Deze oliebol van een minister begrijpt nog steeds niet dat wat je ooit eens zaait ook eens opkomt. En als je je eigen aanhang vol stopt met foute informatie en antisemitische uitlatingen dat je dit niet moet zoeken bij de oppositie, maar bij de rojo rojito's die een verstand van een lege knikker hebben.

Of is het zo dat de rojo's denken dat dit het terugbetalen is voor de liefde die "el Commandante" ons steeds maar geeft!!!


groet
Alpha