Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

maandag 9 februari 2009

Bijeenkomst om de "NO" te laten horen voor de Venezolaanse AmbassadeIk kreeg een schrijven of ik deze oproep wilde plaatsen. Nou natuurlijk wel, zonder meer een goede zaak en ik hoop dat de opkomst enorm zal zijn.

Zowel in het Spaans als in het Nederlands kreeg ik dit opgestuurd.

Wij nodigen alle Venezolanen en vrienden van Venezuela om deel te nemen aan een bijeenkomst in den Haag om ook onze stem te laten horen voor de democratie in Venezuela''. Dit zal worden gehouden op zondag 15 februari tegenover de Venezolaanse ambassade in Den Haag. Deze bijeenkomst/demonstratie is voor alle mensen die het niet eens zijn met het grondwettelijk amendement voor herverkiezing voor onbepaalde tijd, onafhankelijk van de kandidaat. Vanaf 13:00 uur willen we een menselijke ketting vormen met de vlag van Venezuela die ruim 20 meter lang is.
Breng uw vlaggen, spandoeken, fluitjes en charrasca !!!!.
Stokjes van banners of vlaggen "toegestaan door de politie" met een maximale diameter van 3cm.
Iedereen die tegen de Enmienda is is van harte welkom. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.
Maak uw banner of teken van NO es NO in het zwart / wit
Neem een venezolaanse vlag ,affiches, posters, shirts, enz
Er zijn verschillende poster te uploaden op internet om te printen.(Webadresen komen nog)
Na de Concentratie is iedereen van harte welkom in een cafe in Den Haag voor een gezellig samenzijn (Adres zal in de loop van deze week bekend worden gemaakt.)
Voor meer info:
06 28908557
06 20268964


Español

'CONCENTRACIÓN POR LA DEMOCRACIA EN VENEZUELA ’

Invitamos a todos los venezolanos y amigos de Venezuela a participar en la ‘Concentración por la Democracia en Venezuela’ que se realizara el día domingo 15 de febrero frente a la sede diplomática de Venezuela en La Haya.

Esta concentracion es para todas las personas que NO estamos de acuerdo con la Enmienda Constitucional para la reelección indefinida,independientemente del candidato.

A partir de las 13:00 horas, estaremos formando una cadena humana para desplegar el tricolor de Venezuela de más 20 metros de largo.


Trae tu bandera, pancarta, pitos y charrascas!!!!.

Entre otras cosas:

• Recomendaciones de la policia es no llevar palos de mas de 3 cm de diametro en pancartas o banderas.
• Invita 5 amigos y ellos a otros 5 y seremos una multitud.
• Lleva tu pancarta o un cartel con Símbolo NO en blanco y negro.
• Saca tu bandera, representa tu país!!!
• Banderas, afiches, posters, camisetas, etc.
• Recomendamos vestir cómodo y prepararse segun clima esperado para el fin de semana (Lluvia y frio lo mas seguro)

Al finalizar la concentración, están cordialmente invitados a ir a un café para compartir con otros paisanos y esperar hasta que se realice el conteo de las boletas.

La direccion del café sera enviada mas tarde.Lo mas importante es ejercer tu derecho al voto y si quieres unirte a la concentracion!!!


Nos vemos el Domingo!!!
VEEL PLEZIER
Alpha

3 reacties:

Ravindra zei

Jullie zijn op deze site vuile achterlijke ongeschoolde pro imperialisme. Ik zeg duizenden keren 'si'para Hugo Chavez Frías. Jullie zijn tegen mensen die in armoede leven veroorzaakt door de moordende rot kapitalisme. Moge de satan jullie in zijn greep krijgen.

Ravindra

Alpha zei

Ravinda,
Een reactie geven mag iedereen. Je hoeft het niet eens te zijn, is je goed recht.
Maar om direct de satan erbij te halen en mij ongeschoold te noemen en dat in die drie regels van jou met wel tig fouten, lijkt me niet juist en ongegrond. Het geeft ook geweldig weer dat je leven als ignorant en als communist niet lekker verloopt.
Je zult begrijpen dat ik als satan en als rot kapitalist nu even een uitzondering maak.
Je bent een perfect voorbeeld van de volgelingen van Chavez. Zonder enig benul, verstand en sterk gehandicapt met de uitgedeelde hersencellen bij je geboorte.

groet
Alpha

Ps. het is je eerste en laatste comment, probeer het over drie maanden nog eens als je wat grijze cellen hebt teruggevonden.

Anonymous zei

Ravindra,

Over achterlijke en ongeschoolde gesproken, kijk naar je zelf , jij bent een typisch voorbeeld van iemand die dat daadwerkelijk is. Het einde van de ''ROBOlucion'' is nabij en Chávez zal de rekening gepresenteerd krijgen, deze satanische  ''ROBOlucion'' zal worden gezien als de zwarte bladzijde uit de geschiedenis van Venezuela. Wat ben jij een zielig en rancuneus mens zonder moraal.

Chavistas = Eencellige dierenThe lord of the Sun