Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

woensdag 11 februari 2009

Blogger opgepakt en een update op de post "Bijeenkomst Ambassade Den Haag tegen de Enmienda

Bij het doorspitten van de post, werd mijn aandacht getrokken met een heel klein berichtje.
Het was niet meer dan de tekst "Blogger opgepakt".
Misschien zat het antwoord wel in de mail die ik nog moest openen, maar gelukkig was het zo gevonden op internet. Het blijkt te gaan om Alexis Marrero en voor zover de berichten het juist hebben, heeft hij een paar uur in de cel gezeten en wel omdat hij posters met NO aan het uitdelen was en hij vroeg de mensen om op NO te stemmen met het aankomende referendum op 15 februari.

Zo erg is het dus al gesteld dat je je niet mag uiten en in je vrije tijd mensen vraagt om nee te stemmen op 15 februari.
En als we nu eens zien dat Chavez werkelijk overal posters met SI laat plakken op openbare gebouwen, zoals ziekenhuizen, metro, belasting gebouwen, politie posten, militaire kazernes, scholen enz.. enz.. dan mag Chavez alles en de burger dus niets. Het is daarom al een vette reden om NO te stemmen. De man moet gewoon vervangen worden zodat de democratie hersteld kan worden.

Om het nu eens iets anders kenbaar te maken dan met een foto met NO erop, hebben we nu een lekker deuntje. Het swingt werkelijk de pan uit.

Ook voor de bijeenkomst in Den Haag lijkt het me een uitstekende swingend liedje. Dus moest ik ook zorgen voor de tekst van het korte liedje. Uitkomst YouTube.
Knal het op je mobieltje en speel het daar af. Maak er een ringtone van en wees 1 van de eerste met dat deuntje op je mobieltje.De Ringtone is hier te downloaden


groet
Alpha