Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

woensdag 11 februari 2009

Mario Silva ziet de "NO", en ik nu ook.

Geen mens zag het maar wel de tokkie van Venezuela, Mario Silva. De man was verbolgen dat tijdens het gesprek van Chavez, afgelopen maandag, live op Venevisión een grote "NO" te zien was.
Eerst de orginele foto zonder geknoei en zoals het beeld eruit zag tijdens de uitzending.


Je moet toch wel een enorme fantasie hebben om tijdens een gesprek van je baas direct een "NO" te zien in de Vlag van Venezuela.

Dit is wat Mario Silva zag in de vlag. En om het duidelijk te maken is op de foto de NO aangegeven. Moet zeggen als je erop gewezen wordt en ze trekken een duidelijk lijntje dat ik het nu ook zie. Zonder dat witte lijntje had ik er niets kunnen uithalen.


Maar...... er is veel meer dat we met fantasie kunnen zien in de vlag zoals hij daar hangt.

En..... er stond maar 1 "NO" op de vlag. Laten we nu ook verschillende "SI" zien op hetzelfde beeld, maar daar horen we tokkie niet over.Je moet om de NO duidelijk te laten zien, de afbeelding iets bewerken met een Photoshop. nu heb ik ook een prachtige fotoshop van de "NO". Ook op afgelopen maandag was de maan boven Caracas meer dan mooi. En dat bracht iemand op een idee.

Je zou bijna zeggen zelfs de natuur is tegen Chavez.

OH LUNA, ERES TAN ROMANTICA !!!Groet
Alpha