Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

donderdag 12 februari 2009

Update: Bijeenkomst Den Haag tegen de "Enmienda" Nederlands y Español

Ik heb een update bericht gekregen in het Spaans voor de bijeenkomst in Den Haag.

Even een korte resume van het eerste bericht en natuurlijk kan er hier even terug gelinkt worden naar het eerste bericht.
Aankomende zondag op 15 februari word om 13.00 uur een menselijke keten met een vlag van 20 meter geprotesteerd tegen de enmienda voor de Venezolaanse ambassade in Den Haag.

Het beloofde update bericht over deze NO demonstranten:

Ik kreeg een bericht dat er ook een samenkomst is in een café!!
Door het tijdverschil met Venezuela houdt de caféhouder speciaal zijn deuren open van 02.30 tot 08.30. Dit is alleen voor de bezoekers van de demonstratie. Door de nieuwe eigenaar is het niet zeker of het café nog de oude naam draagt, maar onthoud het adres en aan de muziek die ongetwijfeld naar buiten komt, kan het niet missen. Het is een nieuwe eigenaar en de eventuele nieuwe naam van het café word op deze link nog bekend gemaakt, mits deze op tijd binnenkomt.

Adres van het café:
Taveerne Prins
Noordeinde 163/165.
2514 GG, Den Haag.

Update naam Café en de openingstijden.
Het café is speciaal open voor demonstranten van 14.30 - 20.40

Nieuwe naam van het Café; El Nombre del Cafe es

‘Lounge MDCXXX’ (antiguo Prins Taveerne)
Noordeinde 163/165. (Esquina de Mauritskade con Noordeinde)
2514 GG
Den Haag.

15/02/09 Van 14:30 tot 20:30Er is ook Rum en wel de enige echte uit Venezuela "Pampero y Aniversario" dus van het koud krijgen is geen sprake.

Alleen als het "echt" nodig is kan er dit nummer gebeld worden.
0620268964
0628908557

Vergeet niet!!!
Je vlag, je symbool met de NO, Poster, Shirts, of elk ander iets wat tegen de enmienda is etc.. etc...
En aanbevolen wordt om gemakkelijke kleding te dragen en let op de weervoorspellingen, bij koud weer iets warmere kleding aantrekken!!!!

Note Alpha:
Ik ben werkelijk nieuwsgierig geworden. Het wordt toch wel goed aangepakt. Ik hoop ook op een goede opkomst en dat het tot in de kleine uurtjes gezellig blijft.
Toch maar even een laatste poll vermelden. Chavez staat op verlies, niet veel, maar met een verlies van 2 procent. En het schijnt dat de oppositie sterker wordt.
Het zal de feestvreugde tot een hoogtepunt brengen als Chavez ook daadwerkelijk verliest.
Ik wens degene die het georganiseerd hebben en de mensen die komen een geweldige dag tegemoet. Ergens wel jammer dat ik er niet bij kan zijn.

Groet
Alpha


El texto en lengua española

Aqui tienes la direccion del cafe donde todos se reuniran

Estimados Usuarios,

Al finalizar la concentración, están cordialmente invitados al café en el que nos hemos reunidos en otras oportunidades,solia llamarse ‘Prins Taveerne’, ubicado en la esquina Mauritskade con Noordeinde,ahora tiene otro dueño y va abrir especialmente para nosotros desde las 2:30 de la tarde hasta las 8:30 de la noche

el café tienen Ron Pampero y Aniversario….asi que no nos moriremos de frio si nos cae nieve ;)


Dirección del Cafe:
Noordeinde 163/165.
2514 GG, Den Haag.


OJO: Aun no se el nombre del cafe,pero deberian poder llegar con la direccion y el numero,tan pronto tenga el nombre lo envio,de igual forma sii necesitas un contacto el dia de la concentracion llama a los telefonos:

0620268964
0628908557

Recuerda!

• Lleva tu pancarta o un cartel con Símbolo NO
• Saca tu bandera, afiches, posters, camisetas, etc.
• Recomendamos vestir cómodo y prepararse segun clima esperado para el fin de semana (Lluvia y frio lo mas seguro

Nota Alpha:
Les deseo a todos un maravilloso día y lamento no poder estar ahí con ustedes participando de tan fantástica iniciativa.
Las ultimas encuestas muestran que la oposición esta por encima 2%

Saludos
Alpha