Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

woensdag 15 april 2009

Brand raffinaderij Falcon

Het is nog net niet op een ramp uitgelopen, maar loopt het de volgende keer weer goed af!
Er was een brand op de raffinaderij in de staat Falcon die volgens de raffinaderij in 30 minuten was geblust.

De raffinaderij heeft in de afgelopen jaren aanhoudende problemen met het systeem gehad. Deze werden steeds toegeschreven door stroom uitval.
Persoonlijk denk ik dat als we de kennis nemen van de 13.000 die ontslagen werden na 2002.
De onbekwaamheid van het huidige personeel, met de druk om alleen maar winst te maken. Het rampzalige beleid om geen onderhoud te laten uitvoeren. En we nemen de storingen met de stroom voorzieningen, die zeer regelmatig voorkomen erbij, dan was het gewoon wachten op een brand.

klik voor vergroting op foto

groet
Alpha