Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

vrijdag 26 juni 2009

Chavez over CNN en Michael Jackson

Chavez kan niet begrijpen dat het nieuws over Honduras minder aandacht krijgt dan Michael Jackson.
Hij klaagt dat alle prijzen en records over het leven van Michael Jackson wordt uitgelicht op CNN.
Natuurlijk refereert hij weer dat dit het kapitalisme is.

De clip van Chavez met nederlandse ondertiteling.


Natuurlijk heeft Chavez gelijk dat het nu levensgevaarlijk is voor de zittende president.
Ze vechten voor democratie om de president af te zetten die net als Chavez een dictator in wording is.
Met een president die de grondwet respecteert zullen er geen mensen zijn die eventueel kunnen sneuvelen en nu vechten voor hun vrijheid. Het kan lang duren of kort, maar Chavez zal ook met een echte coup te maken krijgen. En degene die sneuvelen komen voor zijn rekening.

Als we over aandacht praten op de TV dan spant Chavez toch wel de kroon. Meer dan 40 uur per week is de man op alle kanalen te zien en te horen. Vaak met vulgair taalgebruik waarmee hij zijn afkomst verraad. En vaak met een herhaling van wat hij beweerd. Tegenwoordig vult hij de tijd op als reclame man op te treden en showt hij luiers of een eigen frisdrankje.

Het zal wel een enorme nijd en jaloezie zijn dat hij zo klaagt over CNN. Zelf komt de man maar zelden op CNN en dan nog voor een paar secondes en in die korte tijd wordt hij met de grond gelijk gemaakt en als clown neergezet.

Ook zijn muziekcarrière kan je ook niet vergelijken met die van M. Jackson.
En als we het hebben over de muziek van M. Jackson dan kunnen we gewoon zeggen dat deze briljant was en dat hij een genie was. Een pop en muziek icoon die onvergelijkbaar is, zijn muziek ging over alle grenzen heen en bracht de mensen tot elkaar. Chavez zaait alleen tweespalt in Venezuela en drijft een natie uit elkaar. Vraag aan een kind in Verweggistan wie Michael Jackson is en hij begint te bewegen en te zingen. Stel datzelfde kind de vraag wie Chavez is of waar Honduras ligt en er valt een doodse stilte.

En nu ik het toch heb over de muziekcarrière van H. Chavez dan is het moeilijk te vergelijken, maar het meest komt hij in de buurt van Manke Nelis met Kleine Jodeljongen. Ja..ja.. ik weet het... ik trek Manke Nelis wel heel erg naar beneden.

Clip Manke Nelis met Jodeljongen


Het gebeurt niet vaak maar moet Chavez met één ding gelijk geven. Michael Jackson was net als iedereen een normaal mens en dus kan je doodgaan. Maar zijn muziek leeft verder.
Jaloers hoef je niet te zijn Chavez, ik garandeer je dat je minimaal 1 minuut op CNN komt en je weet nu hoe.
We moeten het wel socialistisch houden!
Daarna gooien we je bij de hoop van gewezen dictators en word je een waarschuwing voor later.


groet
Alpha

Blogarchief