Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

woensdag 17 juni 2009

Globovision overgeleverd aan de machtsmisbruik van Chavez

De boete die Globovision had is even verhoogt met wat rente over de boete heen. De rente is 4 miljoen BsF. Het is bijna een verdubbeling met de oorspronkelijke boete van ruim 5 miljoen BsF.
Nu moet Globovision dus een boete ophoesten van ruim 9 miljoen BsF.

Conatel met rojo Diosdado Cabello als directeur heeft een nieuw onderzoek gelast naar Globovision en Conatel samen met de Seniat ze kwamen tot de conclusie dat de eerste boete te laag was. Diosdado de man met miljoenen aan gemeenschapsgeld vergooiende ex burgemeester van Caracas heeft het op zich genomen om Globovision voor altijd het zwijgen op te leggen. De orders van Chavez waren voor hem duidelijk. En we kunnen dan wel aannemen dat Diosdado niet vervolgd gaat worden voor het verkwisten van gemeenschapsgelden voor zijn eigen privé bedrijven.

Er is nog meer aan de hand. Het respecterende advocaten kantoor TTPN (Tinoco, Travieso, Planchart & Núñez is the firm resulting from the merger of Tinoco, Travieso, Planchart, Erminy y Asociados, founded in 1914, with Núñez & Eiris, established in 1971, two law firms of long-standing and prestige in Venezuela.) is door de Seniat ook voor drie dagen gesloten.
Heel toevallig is er een advocate afkomstig van dit advocaten kantoor die Globovision bijstaat.

We kunnen nu ook lezen dat Perla Jaimes advocate van Zuloaga de eerste advocate is die is aangeklaagd voor het uitoefenen van haar functie. Haar wordt ten laste gelegd dat ze een misdaad heeft begaan in het belemmeren van het recht!!

Er is maar één conclusie en dat is dat Globovision uit de ether moet van Chavez.
Vermoedelijk ziet Chavez met lede ogen aan hoe de inzamelactie voor Globovision een gigantisch succes is. En zelfs de achterstandwijken in Caracas steunen volop de actie dus komt hij met andere maatregelen.

Het is een volledig misbruik maken van de macht die Chavez uitoefent en we kunnen gewoon zeggen dat dit staatsterrorisme is van de bovenste plank en geheel conform zijn status als dictator van Venezuela.

Groet
Alpha

Blogarchief