Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

woensdag 17 juni 2009

M-28 bijeenkomst en de lagere school Juan XXIII

Enige dagen geleden schreef ik over het toen geheime document de M'28. En de daaruit ontstane chavismo beweging die zichzelf de M-28 noemt.
Het is geen geheim meer dat deze groep bestaat en de ontmanteling wil van verschillende universiteiten. Ze willen hebben dat alle universiteiten de revolutie-leer gaan prediken en dus het communisme ala Cuba gaan geven. Op deze link van ABN is te lezen hoe de regering dit promoot.

Er is nu een bijeenkomst/demonstratie geweest en volgens de regeringsgezinde was dit een succes. Ze laten vol trots zien hoeveel studenten (lees M-28 beweging) dit steunen. Ze praten over tienduizenden studenten die de straat opgingen en hoe deze chavista beweging een voorstel overhandigde aan de NA (Nacional Asamblea) Nu kan je veel goochelen met foto's, maar vergelijk deze eens met de werkelijkheid.
Foto regering


Of deze "tienduizenden" op de foto. (klik op afbeelding voor vergroting)


Nu zijn er miljoenen studenten in Venezuela. Dit is niet vreemd in een land waar de bevolking meer jonge mensen telt dan oudere en de gemiddelde leeftijd wordt geschat op dertig plus.

Maar met dit regime zal de meerderheid wel het onderspit delven voor de minderheid.

Even in het kort de school Juan XXIII in Valencia. Comunidad Educativa del Juan XXIII

Een vriend van mij werkt daar op deze uitstekende school. En ik kreeg vorige week al wat vreemde berichten door over deze school dit na een uitzending van Maria Silva. Helaas door drukte niet in staat geweest om hierover te schrijven.

Het gaat over het schandalige optreden het regime. Dit naar aanleiding na een uitzending van La Hojilla (het Scheermes) van Mario Silva. De man scoort trouwens enorm hoog op de schaal van Nazisme.
Mario de Nazi, beschuldigde de middelbare school Juan XXIII in Valencia ervan de kinderen bang te maken voor de regering Chavez en dat ze zonder pardon bij hun ouders kunnen worden weggehaald door hetzelfde regime.
Zoals altijd maakt Mario de Nazi van alles een leugen en dikt het enorm hard aan.
Voor de begrijpelijke verstaander er was een onderwerp over de Peter Pan organisatie en over Cuba en Amerika. Er werd geen vergelijk getroffen met Chavez en zijn communisme.
Chavez heeft zelf bevolen dat er les gegeven moest worden Cuba en voor de volledigheid was Peter Pan ook een onderwerp.
Waarschijnlijk een chavista ouder heeft Mario ingelicht en is het balletje gaan rollen op deze privé school.

Een dag later na de uitzending van Mario de Nazi, was er een inval in de school door de GN.
Deze militaire politie heeft zich geposteerd in verschillende de klaslokalen. Vergeet niet dat er kinderen zijn op deze school van +/- 5 t/m +/- 15 jaar oud. En de militaire politie nam bezit van alle klaslokalen. De school was hermetisch afgesloten en de ouders konden niet eens hun kinderen ophalen. De kinderen zijn natuurlijk hevig geschrokken door zoveel buitensporig optreden van de politie.
Deze week krijgt de school de gehele week de chavista schoolinspectie op bezoek de militaire politie blijft aanwezig op de school en er komt een onderzoek naar wat er nu uiteindelijk is gezegd tijdens het lesuur.
Een mooier voorbeeld kan je niet krijgen in wat de toekomst is op de vrije school in Venezuela.
Er zitten allerlei voorbeelden in hoe het gaat worden, van doorklikken van een ouder, tot optreden van de regering. Het is dus niet vreemd dat ik nu al verzoeken krijg van Venezolanen om mail te sturen die beveiligd zijn met een encryptie.

Er zit overigens wel een kant aan die deze rode idioten niet op voorzien waren. De kinderen van
deze school zijn nu echt bang geworden van dit regime. Bravo, Bellisimo, rojo rojito ook deze kinderen worden ouder en steun zal je niet krijgen van ze.

De ouders hebben natuurlijk geprotesteerd en een aanklacht ingediend, tja of dat iets zal helpen.
Ook rijden de auto's nu rond in Valencia met het opschrift "CON MIS HIJOS NO TE METAS"
wat inhoud, knoei niet met onze kinderen.
En dat is het dus ook, ze knoeien met de vrije gedachtegang van onze kinderen, om ze te laten opgroeien met het communisme. En het vervolg is dus met de Universiteiten.groet
Alpha

Blogarchief