Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zondag 7 juni 2009

Nieuw horloge Chavez

Ik keek nog even of er nieuws was uit Venezuela, de soap alo Presidente is of aan de gang of al afgelopen en aangezien ik daar niet meer na kijk vanwege het hoge kotsgehalte, wacht ik op wat er geschreven wordt. Het spaart enorm veel tijd uit en in de tussenliggende tijd kan ik mijn tijd veel beter gebruiken.

We kennen allemaal wel de uitspraak van Chavez dat rijk zijn slecht is. Dit geld dus alleen voor de burger en niet voor dictator Chavez en zijn familie en mede ministers. Deze corrupte chavista's laten zich graag maatpakken aanmeten of komen met de duurste merken aan hun lichaam voorbij in de media.

Chavez is nu ook gespot met een nieuw horloge. Het is geen merk Hema of een baktroffee uit de winkel van sinkel. Ik vraag me alleen af of hij de tijd kan lezen. De volgende keer misschien toch beter als hij een wekker aanschaft met braille.

Groet
Alpha

Blogarchief