Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

woensdag 3 juni 2009

Opnieuw inval in huize Guillermo Zuloaga, president van Globovision

Chavez wordt met de dag wanhopiger om een reden te vinden waarmee hij Globovision de nek mee kan omdraaien. Momenteel ligt Guillermo Zuloaga, president van Globovision, enorm onder vuur bij de dolgedraaide corrupte en falende regering Chavez.

We hebben eerst de dreigementen van Chavez aan het adres van Globovision om deze te sluiten. Met deze dreigementen begon de "Mono" (Spaans voor Aap) al jaren geleden, zelfs voordat RCTV het zwijgen werd opgelegd. De laatste maanden zijn de dreigementen uiterst serieus te noemen en er wordt niets overgeslagen om een reden te vinden om "legaal" Globovision te sluiten.
Waarom zou Chavez een voor hem legale reden willen hebben. Om de doodeenvoudige reden dat maar 15,3 % van de bevolking wil hebben dat Globovision sluit. M.a.w. hij weet dat de economie er meer dan belabberd voorstaat, hij kan niet rekenen op totale loyaliteit bij het leger en hij kan niet zijn deel van de bevolking negeren om zonder reden Globovision te sluiten.

Vorige maand was er midden in de nacht een "raid" in het huis van Dhr. Zuloage en ze troffen daar zo'n 24 nieuwe auto's aan. Deze werden midden in de nacht afgevoerd om gecontroleerd te worden of ze wel op de juiste wijze waren geimporteerd/aangeschaft. Een doodeenvoudige controle is dit en de National Guard doet dit in 2 minuten als je aangehouden wordt op de weg.
En er is niets vreemd aan als je ook nog een dealer bent van Toyota, maar de CICPC was niet genegen om deze daar te controleren.
Ook de wijze waarop ze die nacht het huis binnendrongen verteld ons direct dat rechten niet bestaan.
Zie deze video clip


En nu dus opnieuw een inval in huize Zuloage, omdat er vermoedelijk wat trofeeën aan de muur hangen die misschien wel tot de verboden en beschermde diersoorten horen.
Volgens deze clip gaat het vermoedelijk om beschermde diersoorten die in de wet staan van Venezuela.Vermoedelijk is bij het vorige bezoek van de CICPC de verzameling opgevallen en zijn er beelden genomen door VTV van de verzameling en is dat net niet genoeg geweest om te beslissen of er werkelijk wat kadavers aan de muur hingen die vallen onder de wet van verboden trofeeën.
Nu is Chavez al aardig van zijn stuk gebracht, maar kan me niet voorstellen dat zijn voorvaders daar met open mond aan de muur hingen. M.a.w. ze zoeken en blijven zoeken tot ze iets zullen vinden.
Het is net of er geen moeite gespaard wordt om belachelijk in de pers te komen en net of er geen andere belangrijke dingen te regelen zijn om te zorgen dat Venezuela niet compleet wegzakt in een economische fiasco. Doe eens wat aan de ruim 14.000 moorden per jaar zou ik zo zeggen, om maar iets te noemen.
Nee, de regering gaat kijken of er een verboden vette opgezette salamander op de schoorsteenmantel staat.

uitstervend soort zoekt plek aan de muur
groet
Alpha

ps. Het is moeilijk bij zoveel ignorantie en wereld missers van deze regering om de flaters die ze slaan niet nog erger te maken om ze door een vergrootglas te gooien. Het enige wat ik kan zeggen dat Chavez een expert is met idioterie om voor gek te komen staan en dus geheel voor rekening komt van hemzelf.

Blogarchief