Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

dinsdag 9 juni 2009

Verneder Chavez en demoraliseer het regime

Er is een actie op touw gezet om de tv zender Globovision te helpen met de torenhoge boete die ze opgelegd kregen van het regime van Venezuela.

Chavez kon zijn geluk niet op met deze boete en kon alleen maar uitbrengen, dat hij de instanties de hemel in prees met hun uiterst goede werk. Natuurlijk had de man die dag geen cocabladeren nodig met een mix van prozac. Hij ziet het einde al gloren voor Globovision en het is een pak van zijn hart dat zo'n grote tegenstander uitgeschakeld wordt. Alles is uit de kast gehaald door dit regime om met wat corruptie, dit er allemaal door te duwen.

De actie die nu loopt is dat 1 miljoen mensen een bedrag over maken van 5 BsFuerte.
Met dat bedrag is Globovision gered en staat Chavez gewoon voor lul. Wat zal de man pissig zijn als deze actie slaagt.

Julli mogen gerust weten dat ik direct via de familie (die mijn rekening daar onderhoudt) een tienvoudig bedrag heb laten storten op de rekening van Globovision BsF.75,--.
Ik wil graag zien dat Chavez met zijn bek vol tanden komt te staan. En dat het bij hem doordringt dat zijn corruptie het niet gaat winnen in Venezuela.

Misschien zijn er lezers die ook geld willen overmaken. Alsjeblieft doe het niet via een buitenlandse rekening, direct naar het rekening nummer wat op de afbeelding staat.
Laat de Venezolaanse staat niet verdienen aan je. Je krijgt op de zwarte markt bijna het drievoudige voor je euro +/- 7,5 Bsf. De officiele waarde is 1 euro voor 2.85 BsF
Vraag vrienden, familieleden met een buitenlandse rekening of ze de tegenwaarde op de zwarte markt willen overmaken van 2 euro. En jij stort dan 2 euro op hun rekening.
Iedereen is dan blij.
Wanneer je het toch wil overmaken via dat rekening nummer, als je geen vriend of familielid in Venezuela hebt en toch Globovision wilt steunen wordt het zeer op prijs gesteld.

Wanneer er suggesties zijn om het op een betere manier te doen wil ik dat graag horen.
Ik wil wel stellen dat ik mijn rekening nummer niet geef.

groet
Alpha

Ps stuur dit door naar je kennissen en laat ze weten van de actie.

Blogarchief