Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

donderdag 11 juni 2009

Zitten we straks zonder nieuws uit Venezuela?

Heel langzaam begint het er toch donker uit te zien voor Venezuela.
Minister van publieke werken en huizen voorziening tevens directeur van Conatel ( Comisión Nacional de Telecomunicacione) Diosdado Cabello heeft kenbaar gemaakt dat er een nieuwe wet komt om de ether te reguleren van media die de Venezolaanse wet overtreden.

Afgelopen zondag viel dictator Chavez al hard de media aan door te zeggen dat de minister en de voorzitters van het burgelijk gezag en de rechterlijke macht nu eindelijk maar eens maatregelen moeten nemen tegen het vergiftigen door de media van de Venezolaanse burgers.

Diosdado Cabello beloofde hierop direct met maatregelen te komen. En hij verklaarde dat het hem geen barst kan schelen wat de wereld er van denkt.

Volgens hem hebben de oligarch van de media ook een psychische stoornis. Sinds het alom bekend is geworden dat Chavez een vaste psychiater heeft, lijden nu ineens ook alle oppositie partijen en nu dus ook de media aan een psychische stoornis.

Diosdado Cabello heeft nu de wet klaar om de "ether" te zuiveren. Het moet nu goedgekeurd worden, maar dat is het probleem niet. Wetten worden ongezien goedgekeurd al druisen ze tegen de grondwet in.

Nu heeft Diosdado niet specifiek een naam genoemd van een zender, maar deze kunnen we zelf wel invullen.
Degene die dus via de kabel TV hebben ontvangen binnenkort geen Globovision meer en.... het zal ongetwijfeld verder gaan. Nu weet ik niet in hoeverre de techniek is om satelliet TV uit te bannen is, maar ik vermoed dat het ook mogelijk is. Dan is het ook het einde van CNN, Fox news en noem maar op in Venezuela.

Hoelang zal het nog duren voordat de vergiftigde media van het internet is verdwenen?
Ik vermoed dat dit de volgende stap zal zijn van dit regime.

We moeten niet vergeten dat de huidige directeur van Conatel, Diosdado Cabello is en van deze sociaal geflipte komt deze wet.

Het zal hem wel goed uitkomen want zelf ligt hij onder vuur voor verdwenen miljoenen aan gemeenschapsgeld die uitgegeven zijn aan zijn socialistische privé bedrijven. Zonder pers houd je het lekker stil zal ik maar zeggen.

groet
Alpha

Blogarchief