Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

vrijdag 5 juni 2009

Zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten

"Cada ladrón juzga por su condición" oftewel "Zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten"

Journalist JA Almenar claimt dat in de VIP lounge's op het vliegveld van Caracas "Maiquetía" verborgen en in het geniep afluister microfoons geplaatst zijn. Hij adviseert daarom dus ook om geen negatieve geluiden te laten horen over el Commandante.

Ook is hij ervan overtuigd dat er meer "spy cams" worden geplaatst.

Het verwonderd me niet als deze microfoons geplaatst zijn en in het verleden hebben we al kunnen meekijken van de vele cams die geplaatst zijn toen Leopoldo nu ex burgemeester van Chacao werd aangehouden.

Dat er nu dus wat "bugs" zijn geplaatst doet mij niet vreemd overkomen. Chavez vertrouwd zijn eigen volk voor geen cent en is paranoïde voor alles wat loopt, beweegt, praat of maar een schaduw heeft. Zelfs de presidentiële bodyguards zijn afkomstig uit Cuba en uitgezocht en getest op loyaliteit door Fidel Castro.

Chavez is paranoide dat hij opnieuw de schuld geeft van een op handen zijnde aanslag van de CIA en Luis Clemente Faustino Posada Carriles, ook wel Bambi genoemd.
Het zou de reden zijn dat hij niet naar El Salvador was gevlogen. Er zouden volgens de G2 luchtafweer granaten op het toestel worden afgevuurd. Leuk om te weten dat "Bambi" al 84 jaar is. Zie je de man al met een bazooka door de jungle lopen en in een greppel de bazooka afvuren.

Clip is ondertiteld in het Nederlands


Terak el Aissami onze "Taliban" minister van justitie komt nu naar buiten met dat het de plannen zijn en geassocieerd is met die van de ultra rechtse fascist. Nu is ieder persoon in de ogen van dit regime direct fascist als je ook maar een klein beetje niet meeloopt met de opinie van Chavez.

Het Nederlandse spreekwoord "Zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten" gaat volledig op.
Helaas de enige die niet te vertrouwen is........ is "Chavez!!"

Groet
Alpha

Blogarchief