Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zaterdag 4 juli 2009

Breaking News, Chavista's geven valse info, kopie Twitter site met valse info

Breaking News!!

Chavista's gebruiken valse informatie die op het eerste gezicht juist is, maar met doorlinken krijg je gekopieerde site's met info van Telesur.

Een voorbeeld is wel Twitter die gebruikt wordt om je door te linken naar Telesur. Twitter is momenteel het middel om info te geven. Enorm populair geworden door de Iraniërs die met Twitter toch nog nieuws naar buiten konden brengen.

Momenteel maken de Chavista's vermoedelijk geholpen door de G2 gebruik van Twitter en ik kan alleen maar zeggen kijk goed naar de adressen als je ergens naar toe linkt.

Op deze website wordt het haarfijn uitgelegd. Helaas is alles in het Spaans
http://www.megaresistencia.com/foro/viewtopic.php?f=1&t=32147

Stuur het door aan je kennissen en vrienden en laat ze het weten dat er misbruik gemaakt wordt.

Voorbeeld van een foutieve Twitter link is deze;
http://twitter.com/diarioheraldo deze link geeft foute info, maar kijk eens hoe goed ze gekopieerd hebben.

Nu de juiste link
http://twitter.com/diarioelheraldo Deze is vrijwel niet te onderscheiden van de foutieve link.

Beide site's lijken zo enorm op elkaar maar de info is anders. Klik op de linken die ik gegeven heb en vergelijk. Het valt op dat op de eerste link en dan aan de linker kant het donkere blok er een link staat naar Telesur. Je moet de chavista's niet verder iets wijs maken maar de link is verkeerd. Ga niet zeggen wat de goede link is, maar er is een foutje gemaakt.

Op de juiste pagina van Twitter wordt je wel doorgelinkt naar de El harold.


Nogmaals pas goed op. Het is een beproefd concept van dictators om de info te geven die gunstig is voor hun. En voordat je berichten gaat sturen op de verkeerde site en je mensen toevoegt op je Twitter lijst die er niet op thuis horen.

Groet
Alpha

Blogarchief