Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zaterdag 4 juli 2009

Caracas loopt uit voor Ledezma

Burgemeester Ledezma van Caracas op weg naar het hoofdkantoor van de OAS om zijn hongerstaking te beginnen. en langzamerhand begonnen de mensen hem te volgen en eindigde het in een enorme toeloop en steun voor Ledezma.
Ledezma kan zich niet alleen verheugen in een zeer brede steun van de bevolking van Caracas, maar ook de wereldpers toont de interesse door alles te vermelden.

Het moet een gevoelige klap zijn voor Chavez en zeker nu alles belicht gaat worden over de constitutionele schendingen en democratische schendingen in Venezuela. Een natuurlijk gevolg van zijn domme handelen in de zaak met Honduras. We kunnen gerust stellen dat de score 1-0 is voor Ledezma vs Chavez.

Een foto reportage hoe Ledezma op weg ging naar het OAS gebouw.In feite deelt Ledezma twee enorm gevoelige klappen uit de tweede is de klap die hij uitdeelt aan Insulza, staatssecretaris van de OAS. Insulza vind dat Honduras verkeerd heeft gehandeld door ongrondwettelijk te handelen. Ben dan nieuwsgierig wat hij van de zaak "Ledezma" vindt.

Natuurlijk kunnen we lezen in de krant hoe de regering Chavez het een absurde zaak vind dat Ledezma in hongerstaking gaat en ze gaan zelfs zover dat alleen idioten dit doen.
Ehh...... idioten..... bedoelen ze daar dan ook mee E. Morales president van Bolivia met zijn hongerstaking. De woorden van Chavez waren toen (12 april 2009):" El gobernante venezolano dijo que la huelga de hambre es un "gesto de dignidad" del mandatario boliviano y le alentó a "seguir adelante y cuidar su salud"." (De Venezolaanse leider zei dat de hongerstaking een actie is van waardigheid van de president van Bolivia en moedigde hem aan om door te gaan en dat hij moest oppassen voor zijn gezondheid.)

We zullen zien en ongetwijfeld horen hoe Chavez de hongerstaking vind van Ledezma.
10 tegen 1 dat het compleet anders klinkt.

groet
Alpha

Blogarchief