Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

woensdag 22 juli 2009

Echte Ezels en Ezelsfouten

Soms zijn er berichten die je gevoel van humor testen. Alhoewel het allemaal zeer serieus bedoelt is van deze regering, kan ik het niet laten om te lachen. Soms is het allemaal uiterst triest en vooral als er gelogen wordt over de criminaliteit. Er zijn ook berichten die gewoon volledig op je lachspieren werken. Mijn wederhelft laat ik dan deze berichten zien en als een ras Venezolaanse begint ze dan meewarig het hoofd te schudden en ze laat dan duidelijk horen wat en hoe ze denkt over deze regering.


Neem dit bericht in de krant.
Ezels worden geleverd aan de boeren in Nirgua. Ik denk dan geef deze boeren een tractor, of een Ambulance. Waarom terug in de tijd met ruim 50 jaar. Wat is het dat er Ezels moeten worden geleverd aan boeren in een gehucht in Yaracuy!!! Is dit dan het socialisme van H. Chavez om 19 Ezels uit te delen aan boeren. En dan staat er ook nog een aardige foto in de krant met een blije boer zittend op een Ezel!!

Misschien dat de regering denkt het gebalk van een Ezel "IA..IA... " overeenkomt met het geluid van een politieauto of een Ambulance. Want..... daar is dus wel een tekort aan. Volgens dezelfde overheid was het niet echt gemakkelijk om aan de Ezels te komen in de omgeving? Zou zeggen kijk eens naar de burgemeester van dat gehucht en naar zijn ambtenaren, met zulke giften moet je wel een Ezel zijn!!


Ik heb een gratis tip voor deze burgemeester. Rij met een flinke vrachtwagen waar zo'n 30 Ezels in kunnen eens naar Paraguana.
Daar lopen zoveel Ezels in het wild rond dat het een gevaar is voor de automobilist. Duizenden Ezels lopen daar rond. En als je het land dan toch terug brengt naar de middeleeuwen geef dan met een socialistisch hart iedere inwoner van Nirgua een Ezel.

Omdat de domheid van deze regering ook bekend moet worden in het buitenland heeft de regering een geweldig idee gelanceerd. Momenteel met de griep A. H1.N1 wordt de regering ook in Venezuela nerveus. En zeker voor de enorme aantallen toeristen die het land bezoeken en zo de griep het land naar binnen brengt. Het eenvoudige antwoord van de regering is een "Formulier", de toerist moet een soort formulier invullen met vragen of ze hoesten, hoofdpijn hebben, koorts etc.. etc..
Op zich niet zo vreemd natuurlijk en ze hebben het in het Engels gedaan. Althans....ehhh..... dat denk ik dan.
Ik heb het formulier even doorgelopen en getracht de foute woorden te omcirkelen. Het zijn er echt ontzettend veel en ik zou er zo maar een paar over het hoofd kunnen zien. Ik heb het dan niet over de zinsbouw in het Engels, of de verkeerd gekozen benamingen. Dan zou het hele formulier onleesbaar geworden zijn met het omcirkelen.
Klik voor vergroting op foto

Het is een alleraardigst attentie van deze regering om te laten zien hoe dom ze zijn of moet ik zeggen chavista intelligent.
Geef de opsteller van het formulier een knuffel en een Ezel zou ik zo zeggen plus de route naar Nirgua.


Groet
Alpha

Blogarchief