Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

dinsdag 28 juli 2009

FARC in bezit van Venezolaanse Anti Tank Raketten

Een paar dagen geleden kwam Colombia met het feit dat er bij de FARC, Anti Tank wapens zijn aangetroffen en wel van Zweedse makelij. Zweden reageerde hierop dat het alleen aan Venezuela deze anti tank raketten is geleverd.

Het feit ligt er dat er dus wapens vanuit Venezuela zijn geleverd aan de FARC.
Nu lezen we ook dat het door Zweden is geleverd in 1980 aan Venezuela en hiermee zou het mogelijk zijn dat het regime van Chavez er niets mee te maken heeft. Maar is dat ook geloofwaardig?

Klik op foto links voor het artikel.
Laten we eerst terug gaan met het nieuws van 2007 en ons geheugen opfrissen met wat er toen geschreven is in de kranten. In januari 2007 de FARC commandant Ivan Marquez stuurt verschillende mails naar de Venezolaanse generaals Cliver Alcalá (izquierda) en Hugo Armando Carvajal. Waarin hij bevestigde dat de wapens zijn aangekomen!!
We hebben de e-mails die hij geschreven heeft op deze link. En op deze.

Wie is Hugo Armando Carvajal, ik heb op 5 februari 2008 een artikel geschreven wie hij is en wat hij doet. Ik heb nog even gekeken of de linken nog werken in het artikel en het is terug te vinden in het Spaans en Engels. Even snel, Carvajal is een generaal die vrij spel heeft. Beweegt zich tussen de FARC strijders levert legermateriaal aan de FARC en zorgt zelfs dat de drugshandel goed verloopt. We zien hem op de foto rechts. Het is 1 van de 2 foto's die bekend zijn van hem.

We weten ook nog wel dat Chavez de toen nog levende R. Reyes als een goede vriend zag.
Was het ook niet zo dat Chavez 1 minuut stilte hield voor zijn makker R. Reyes die op 1 maart 2008 was neergeschoten door het leger van Colombia. Was het ook niet zo dat Chavez een lans probeerde te breken om de FARC uit hun isolement te halen en de FARC een officiële status wilde geven met ook nog een ambassade in Caracas voor de FARC. Het waren volgens H. Chavez geen moordenaars of terroristen maar een soort rebellenclub die zich in leven kon houden met drugs transporten!

Guerrilla leider Ivan Marquez Links van Chavez

Met zoveel bewijs wordt het moeilijk te geloven dat de anti-tank-raketten voor 1998 al waren uitgedeeld aan de FARC. Het Zweedse bedrijf SAAB verklaarde namelijk dat in 1980 de anti tank Raketten waren geleverd aan Venezuela. Ik ga niet beweren dat de regeringen vanaf 1980 tot 1998 helemaal zuiver waren en met name de militairen. Maar er was geen enkele regering te vinden die zich zo verstrengeld was met de FARC als H. Chavez.Het is zo vertrouwd dat de regering met volle overgave alles met kracht ontkennen en ze gebruiken allerlei superlatieven om de zwarte piet terug te kaatsen. En dat alles een poging is om Chavez zwart te maken en een einde te maken aan het socialisme. Maduro onze vrachtwagen chauffeur omschrijft het als een brute campagne tegen zijn land. We hebben ook nog de taliban van de Cariben minister Tareck el Aissami en deze maakt toch wel een hele grove fout.
Tareck verklaarde dat zij nooit met terroristen zouden onderhandelen!!! Halo Tareckkie, we hebben het over de FARC en deze groepering zag je toen als terroristen in 2008!!! Door dit te zeggen en nu minister van Justitie te zijn onder dezelfde president die toen dus terroristen steunde ben je geen haar beter en dus moeten we jou nu gaan geloven. Weet narco Chavez wel dat je dit zegt?
De ontkenning van de regering is iets wat we gewend zijn en aangezien ze nog nooit iets gezegd hebben wat de waarheid was en met zoveel bewijs tegen hun, is er niet veel hoop dat ze nu wel de waarheid spreken. Zelfs het voordeel van de twijfel gaat niet eens op voor dit regime.

We hebben een clip van het anti tank wapen en zo wordt het duidelijk om te zien hoe vernietigend het wapen is.

Groet
Alpha

Blogarchief