Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

maandag 27 juli 2009

Geen dokters beval dan maar in de Garage, Maternidad Concepción Palacios

Ik heb dit artikel nu en paar dagen op de plank liggen en niet door laksheid heb ik het tot nu toe niet geplaatst maar ik wilde wel eens weten of H. Chavez hierop zou reageren. De man heb ik het hele weekend de tijd gegeven om in te spelen op de gebeurtenissen die gebeurd zijn bij la Maternidad Concepción Palacios. Tot op heden heb ik niets kunnen vinden. Voor Chavez bestaat gezondheidszorg niet terwijl de kranten vol stonden van de gebeurtenissen van jl vrijdag. We kunnen ook gewoon zeggen hij geeft geen donder om zijn bevolking.

Wat was er nu aan de hand?
la Maternidad Concepción Palacios is een gespecialiseerd ziekenhuis voor zwangere vrouwen om daar hun kind ter wereld te laten komen.
Helaas zijn er geen specialisten in dat ziekenhuis en ze laten iedereen gewoon daar aan hun lot over. Erger nog, ze mogen het ziekenhuis niet eens in!!!
De enige plek waar deze hoogzwangere vrouwen hun kinderen ter wereld kunnen brengen is in de garage van het ziekenhuis of voor de ingang.

We hebben een clip van afgelopen vrijdag en we zien een vrouw aan het woord waarvan haar dochter al 41 weken zwanger was. Ze waren die dag al bij 5 ziekenhuizen geweest en overal geweigerd. Een normale zwangerschap ligt tussen de 38 a 40 weken.
Het enige wat wel gegeven werd was een injectie om de weeën uit te stellen!!!!!

Was het niet dezelfde H. Chavez die trots in begin 2008 kon verkondigen dat er minder baby's dood gingen door de geweldige vooruitgang in diezelfde speciale tak van de gezondheidszorg!! Het waren toen al leugens en aangezien H. Chavez veel liever geld uitgeeft aan allerlei linkse-machtpopulisten of aan oorlogsmateriaal voor het leger. Onlangs verklaarde de man om zijn tanks en geweren te verdubbelen met Russisch materiaal. Zelaya vliegt o.a. met een Venezolaans vliegtuig als een dolle "Bij" heen en weer van land naar land. Helikopters en vliegtuigen voor E. Morales. Er is uitgerekend dat als zo'n vliegtuig gebruikt wordt door andere, het ongeveer 10.000 dollar per uur kost voor de regering Chavez. Vergeet niet de maleta-case (Antonini) van Argentinië voor de Kirchners. Miljarden aan dollars heeft de man weggegeven en hij doet niets structureels tegen de meer dan afgrijselijke toestanden in de gezondheidszorg. Het wordt alleen maar aanzienlijk erger.

We zien op de clip wat zwangere vrouwen en we zien hoe ze pijn lijden.
Clip


Nu heeft Chavez toch al niet veel op met vrouwen en in zijn zieke gestel laat hij gewoon weten, op TV in zijn soap "alo Presidente", dat hij vroeger een frequente hoerenloper was.
Praat de man niet over geweld, zijn diarree of racistische/fascistische uitlatingen rondstrooit, dan gaat de man lekker uitgebreid vertellen dat hij met de oude jeep van zijn moeder de hoeren bezocht.

Update:
Even een bericht toevoegen. De Cubaanse artsen als het al artsen zijn!! Met hun opleiding is het niet veel meer dan een opleiding voor verpleegkundige. We hebben al tig malen hun expertise aan de kaak gesteld en de evenzovele medische missers van deze gasten. Ik hoop werkelijk dat het onlangs verschenen artikel in de krant over Cubaanse Gynaecologen ook blijft bij 1 artikel over deze zaak. Het is ook al bevestigd dat het allemaal waar is.
Cubaanse Gynaecologen verkrachten Venezolaanse in de kliniek.
Hoe ziek moet je zijn om dit te doen. Nu heeft de CICPC het onderzoek in handen genomen, maar ja het zijn Cubanen en deze mensen als super rojo's mogen meer dan andere.
http://www.picobolivar.com.ve/admin/final/frame_ole.php?fecha=2009-07-23 op bladzijde 29


Groet
Alpha

Blogarchief