Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

maandag 27 juli 2009

Gouverneur in de staat Vargas, neemt prive golfclub over.

De staat Vargas laat wel even van zich spreken de laatste dagen. We hadden onlangs zo'n heerlijk formuliertje in Tarzan Engels-Spaans. En nu heeft de Gouverneur van Vargas een golfclub genationaliseerd.

De man zal wel gedacht hebben als Chavez het kan dan mag ik het ook. Nu was de golf club al meer dan 100 jaar in particuliere handen en het wordt zomaar in 1 klap van je afgenomen.
Er wordt beweerd dat het stuk grond geen privé eigendom was. En de staat Vargas wil daar een speelgrond/park maken voor kinderen. En het geheel zou dan moeten vallen onder de stichting "Simons kinderen". Dit verwijst uiteraard door naar S. Bolivar.

De manager van de golf-club, Jose Armando Mejias, heeft er geen woorden over en zegt dat er gewoon prive eigendom wordt afgenomen door deze regering. Ook het laten zien van de documenten van eigendomsrechten zal volgens hem geen problemen moeten opleveren.

Dat zal misschien allemaal wel, maar daar stoort dit regime zich niet aan. Ik denk dat de eigenaar zich moet aansluiten bij een wachtrij/lijst wat al duizenden namen heeft.
Ik weet alleen niet of Chavez het een geweldig idee vindt om daar een speelpark te maken voor kinderen. We moeten niet vergeten dat de Castro Clan zich enorm kan vinden in het golfen.
En nu wordt er zomaar een golfclub met mooie banen en vele hotels in de omgeving van de golfclub verandert in een park. Het kost ook zo'n 350 banen. En niet te vergeten de hotels die reclame maken met de golfclub. Deze zullen vermoedelijk verdwijnen en dat kost ook weer een aanzienlijke hoeveelheid banen. Ik denk niet dat een park voor kinderen ook de hotels vol krijgt.


groet
Alpha

Blogarchief