Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

dinsdag 7 juli 2009

Hillary Clinton op bezoek bij Globovision

Hillary Clinton op bezoek bij Globovision.

Het lijkt misschien niet veel, maar geloof me dit maakt een enorme impact.
Wat zal Chavez gefrustreerd rondlopen dat H. Clinton niet op VTV of Telesur of op een van zijn andere zenders is verschenen. Uitgerekend de zender die Chavez het zwijgen wil opleggen en daar komt H. Clinton in de uitzending van “Aló Ciudadano” van presentator Leopoldo Castillo en de Director General van Globovisión, Alberto Federico Ravell.
Ik vermoed dat er veel chavista's van binnen ontploft zijn en dan is zo'n foto een juweeltje voor de geschiedenis.

groet
Alpha

Blogarchief