Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

woensdag 1 juli 2009

Hoe anti-sociaal kan een chavista zijn?

Hoe anti sociaal is een chavista, dat was het eerste wat in me opkwam toen ik deze clip met artikel las.

Ik zal een korte beschrijving geven van het artikel en dan de clip.
Degene die dan zeggen dat het normaal is lezen het verkeerde blog. Want van zo'n groepering wil je geen deel uitmaken.

Voor de Kerk van Santa Cruz in Guatire Pacairigua om 06.30 uur verzamelen mensen om de traditionele miss bij te wonen om San Pedro te eren.
Onder deze personen was de Ministerie van toerisme, de National Guard, ambtenaren van de gemeentelijke politie van Zamora en supporters van de burgemeester van deze gemeente.

De gouverneur van de staat Miranda, Henrique Capriles Radonski komt om ongeveer 09.20 aan in de kerk. Direct kreeg Caprilles beledigingen naar zijn hoofd gegooid toen hij zich begaf naar het midden van de kerk.

De politie deed niets, de staf van de national Guard keek toe en gaf geen orders.
De situatie werd zeer gespannen en de priester stopte de miss voor een paar minuten en vroeg om kalmte en dat het religieus is en niets te maken heeft met politiek.

Zoals blijkt uit de clip heeft het niets uitgehaald en wel hebben ze de gouverneur bescherming aangeboden om hem uit de situatie te halen waar hij in verzeild was geraakt.
Je zult zien hoe heerlijk de PSUV aanhangers, chavista's, van de kerk een soort boksgala proberen te maken.
De ignorantie en het gewelddadige gedrag van de aanhangers van Chavez is werkelijk walgelijk.
En dit soort anti sociale bevolking moeten een land opbouwen.
Het is duidelijk dat Chavez aantrekt wat hij zelf is en ik kan alleen maar zeggen. "Bij zo'n groepering wil je niet horen, nu niet, later niet, gewoon nooit."Groet
Alpha

Blogarchief