Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

dinsdag 7 juli 2009

Insulza geen kandidaat voor presidentschap Chili!!

Een lezeres uit Curaçao stuurde me heel terecht een mailtje met een link naar een artikel dat Inzulsa zich terug getrokken had als kandidaat voor het presidentschap van Chili. Dit naar aanleiding van mijn artikel waarin ik schreef dat Insulza kandidaat is voor het presidentschap.

Nog geen maand later, nadat Insulza verkondigt had dat hij als president belangrijke wijzigingen nodig achtte in het belang van Chili verscheen er een artikel waarin hij zich terug trok als kandidaat.

Nu is het bij mij bekend dat verschillende politici nogal eens van de hak op de tak springen en zeker in Zuid-Amerika is het meer gewoonte dan uitzondering en dus ook Insulza maakt zich schuldig aan dat gedrag. We zullen dus nooit weten welke belangrijke wijzigingen Insulza nodig achtte voor het belang van Chili, of de man moet zich nog een keertje bedenken. Wat overigens niet onwaarschijnlijk is.

Ondanks dat Insulza alle krediet verloren heeft met zijn optreden om als loopjongen van de ALBA en voornamelijk van Chavez de constitutionele rechtzetting van Honduras te veroordelen, is het voor mij belangrijk dat de waarheid op dit blog gewaarborgd blijft.

Groet
Alpha

Blogarchief