Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

woensdag 8 juli 2009

Ledezma krijgt telefoontje van Insulza

Insulza heeft eindelijk gereageerd met een telefoontje naar Ledezma de burgemeester van Caracas die nu zijn 6de dag in gaat met de hongerstaking.

Het excuus van Insulza was dat hij geen tijd vrij kon maken om Ledezma te bellen, doordat de kwestie met Honduras al zijn tijd in beslag nam. Ik noem dat dus grote onzin en met zo'n opmerking toon je aan dat je niet capabel bent voor je taak. Het zal wel vanwege de grote druk zijn die op Insulza afkwam om toch maar eens te reageren en Ledezma op te bellen.
Volgens de berichten zal Insulza de klachten van Ledezma onderzoeken en deelde zijn bezorgdheid met Ledezma dat de employees van de Burgemeester al anderhalve maand geen salaris hebben ontvangen. Waarop hij zei dat hij stappen zal ondernemen dat de salarissen worden uitbetaald.
Overigens heeft Ledezma te kennen gegeven dat hij zijn hongerstaking nu nog niet opgeeft.

We zullen zien of Chavez bereid is om de salarissen te betalen en wat voor een excuus uit zijn koker komt rollen waarom het nog niet betaald is. De Apporrea kan dan een geheel nieuw artikel schrijven van de leugens die ze gisteren in hun artikel hebben geschreven, dat het de schuld is van Ledezma dat er geen salarissen zijn uitbetaald.
Het blijft toch een regering vol met leugens, valse beloftes en verdraaiingen van de waarheid.

groet
Alpha

Blogarchief