Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

woensdag 26 augustus 2009

Chavez beloont fascistisch gedrag met lintje, commandant die gasgranaten gooide tegen de demonstranten LOE is geëerd.

Zoals ik al verwacht had is de commandant die de demonstratie neersloeg afgelopen zaterdag voor het CANTV met gasgranaten op een fascistische wijze geëerd.
Men moet niet vergeten dat het heel stoutmoedig was van deze commandant om journalisten, studenten, ouders van kinderen, kinderen en oude van dagen te verjagen met zwaar bewapende soldaten.

Laten we ook niet vergeten dat deze militair en deze fascistische regering tegen de grondwet heeft gehandeld. En daar wordt je dan uiteindelijk voor geëerd door fascist Chavez en krijg je een lintje/speldje. Simon Bolivar draait zich opnieuw om in zijn graf als hij ziet dat zo´n onderscheiding wordt weggegeven aan iemand die mensen onderdrukt. De commandant kreeg la Orden del Libertador en segunda clase (de Orde van de Bevrijder van de tweede klasse).
Wellicht krijgt hij de volgende keer als er weerloze vallen onder de bevolking een nog grotere eer.

We hoeven nu alleen nog maar te wachten op meer van deze fascistische uitspattingen, je wordt ervoor beloont.

Artikel 328 van de grondwet duidelijk zegt dat er niet ingegrepen mag worden vanuit politiek oogpunt. En dat is exact wat er nu wel is gebeurd. Het was gewoon een fascistische actie en goedgekeurd door de fascist Chavez.
Een klein stukje uit deze wet!!

Original Spanish text:
Artículo 328 . La Fuerza Armada Nacional constituye una institución esencialmente profesional, sin militancia política , organizada por el Estado para garantizar la independencia y soberanía de la Nación y asegurar la integridad del espacio geográfico, mediante la defensa militar, la cooperación en el mantenimiento del orden interno y la participación activa en el desarrollo nacional, de acuerdo con esta Constitución y con la ley.

Voor degene die graag willen zien hoe dat ging deze clip.
Groet
Alpha

Blogarchief