Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

woensdag 26 augustus 2009

Chavez ¨totale breuk met Colombia is onvermijdelijk¨ Nieuwe maatregel is gelijk met het verklaren van oorlog.

De gespannen relatie tussen Colombia en Venezuela loopt verder op, dankzij de fascistische dictator Chavez.

Vandaag laat deze dictator weten dat er geen weg meer terug is en er in feite een staat van oorlog wordt afgekondigd!! Maar eerst dit.

Dictator Chavez ziet met de plaatsing van de 7 antidrugs bases van de Amerikanen verschillende plannetjes in het water vallen. De inkomsten uit de drugs zullen wegvallen en de kans op een ¨Grand Colombia¨ behoort niet meer tot de mogelijkheden.
Dat Chavez in de drugs zit is meer dan bekend en ik heb daar recentelijk nog over geschreven. Ook voor de onafhankelijke opinie in het buitenland worden er klinkklare connecties gelegd tussen de terroristen en drugs transporten van de FARC en Chavez en zelfs wapen leveranties.
Vandaag kwamen ze er weer achter dat er uit de wapenopslag van de militairen niets klopt en dat er veel vermist wordt dit bericht werd volgens de Notitarde in de Gazette van Venezuela vermeld.

Nu mag Chavez wel zegen dat hij het kwaadst is over de plaatsing van de Amerikaanse basis, maar ik denk dat het niet de ware reden is. Colombia met Uribe is een te grote vesting om in te nemen. Hij wilde dus ook in Colombia het woord van ¨Chavez en het socialisme¨ verspreiden. Om zo de boel op te hitsen tegen Uribe. Colombia reageerde zoals een vrij staat hoort te reageren en liet gewoon weten dat er geen filosofie van Chavez (gesponsord of niet) verspreid mag worden in Colombia door buitenlandse bezoekers.
Dit na een verklaring van dictator Chavez die de Colombianen oproept om zich aan te sluiten bij de Bolivariaanse revolutie tot een GRAN COLOMBIA!! Dit is iets wat ik al jaren geleden geschreven heb, tijdens de periode dat Chavez zich een reincarnatie voelde van S. Bolivar en dat het einddoel zou zijn van Chavez om net zo groot of groter te zijn dan Bolivar. Ik denk dat S. Bolivar zich ondertussen wel een duizend keer in zijn graf heeft omgedraaid bij de woorden van Chavez.

terugkomende op een staat van oorlog met Colombia. Chavez heeft opdracht gegeven aan Maduro oud vrachtwagen chauffeur, getrouwd met C. Flores (AN presidente) en plotseling gepromoveerd tot minister van Buitenlandse zaken, om te werken aan een totale breuk met Colombia. Ook laat chavez weten dat de ondergrond duidt op een verklaring van oorlog!!

Hij gaat verder dat colombia een Narco staat is en er niets tegen doet. Ook verklaart hij dat de regering van Colombia drugs gebruikt.
Mogen we even er op wijzen dat als er iemand drugs gebruikt, het Chavez is. Genoeg clips te vinden op internet dat hij verklaard dat hij iedere morgen cocabladeren kauwt, opgestuurd door president Morales (Bolivia) en dat er een clip is voor het AN waarin hij zegt cocapasta tot zich te nemen. Beide clips staan ergens op mijn blog, deze kon ik even snel terugvinden. Morales de president van Bolivia die de teelt van coca stimuleert is dus ook een aardig bewijs van het domme geratel van Chavez.

Terugkomende op de wel of niet verkapte oorlogsverklaring van Chavez tegen Colombia.
Chavez heeft snel even drie duikboten aangekocht in Rusland. Wellicht heeft hij niet door dat Colombia makkelijker te bereiken is over land. Ten tweede Venezuela maakt geen schijn van kans tegen Colombia. colombia heeft meer dan 50 jaar ervaring in guerrilla gevechten. Degene die er de dupe van worden is wederom de gewone bevolking. Denk ook niet dat de Venezolaan staat te trappelen om een oorlog te voeren tegen wie dan ook.

Door de verhoogde dreigende uitspraken van Chavez is er een run ontstaan op vliegreizen om Venezuela te verlaten. Natuurlijk zegt elke reiziger dat het om een vakantie gaat, zou ik ook doen.
Het is hier zelfs al op TV geweest, de enorme drukte bij de luchtvaartmaatschappijen in Venezuela.
Ik besef dat er veel linken bij gezet zijn, maar het kon niet anders.


Groet
Alpha

ps. Met het verstrijken van de tijd geeft de Notitarde een ander artikel op de linken die ik nu geplaatst heb. Sorry kan daar niets aan doen als er een ander artikel opduikt op de link.
Zou het wel prettig vinden als dit even gemeld wordt, dan haal ik de link weg.

Blogarchief