Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

donderdag 13 augustus 2009

J. Faria, "Er zijn geen grote problemen door wateroverlast, alles verloopt zonder problemen"

Caracas had gisteren last van een flinke normale tropische regenbui. Dit is zeker niet ongewoon en komt vaker voor in de zomerperiode cq regenperiode. Ieder jaar lopen dan de wegen vol met water en komen er flinke opstoppingen in het verkeer. Ook stort er dan hier en daar wat in en knappen er wat bomen af.
In de tien jaar met een monsterlijk bedrag van 900 miljard dollar aan inkomsten heeft Chavez maar weinig gedaan om verbetering te brengen in de afwateringen zodat er iets werd gedaan om minder problemen te geven van het wateroverlast.
Nu met het gevecht van het regime om de media de schuld te geven van overdrijving en paniekzaaierij bij de bevolking en de sluiting van allerlei radiozenders en allerlei dreigementen om licenties in te trekken, vallen ze ook nog even terug op wat vette leugens. Dit uiteraard om de vooruitgang van het regime te promoten.

Jacqueline Faria die eerst de CANTV tot een soort telefonische afluistercentrale heeft omgebouwd voor het regime en nog niet zo lang geleden benoemd is tot opper-opper-burgemeester van Caracas, dit om Burgemeester Ledezma op een zijspoor te zetten, komt met het volgende.

Faria zei dat de tropische wave nergens heeft geleid tot ernstige of nood-leidende situaties. Dit in tegenstelling tot wat andere TV zenders hebben gerapporteerd. Mede doordat we hebben gezorgd voor enorm veel verbeteringen!! Ook zijn er geen enorme waterplassen ontstaan en wegen volgelopen volgens haar.
Het maakt niet uit welke krant je pakt, allemaal geven ze een verslag van de volgelopen straten en verkeerschaos. Globovision (voor de Spaanstalige) geeft een vrij uitgebreide reportage en er zijn wat pdf's te downloaden met foto's. (Overigens is de internet verbinding voor mij naar Globo meer dan een drama weet niet of dit te maken heeft met wateroverlast, of dat mijn verbinding nu met internet slecht is.)


Die FARIA toch..... een soort meiske van de Fanfare en ze toetert maar wat in het rond. Ze denkt dat ze in een paar maanden iets heeft gedaan, wat tien jaar chavismo niet voor elkaar kon krijgen.
Er zijn mensen aan de dood ontsnapt door het krachtdadige optreden van de brandweer om ze uit een woeste stroom uit hun ondergelopen auto te halen, hele wegen zijn volgelopen en leken wel of de Orinoko een omweg heeft gemaakt door Caracas, auto's spoelden weg en voetgangers zochten vooral een hoger heenkomen.
Hoe lang moeten de Venezolanen deze onzin nog over hun heen laten gaan.

Even wat foto's van de regendruppels van FARIA en de niet volgelopen wegen met geen verkeerschaos.


Omdat het zo'n lekkere "droge" leugenaarster is een nat plekje voor Faria
Groet
Alpha

Blogarchief