Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

dinsdag 4 augustus 2009

Lina Ron gooit traangasbommen op Globovision gebouw

Globovision heeft te maken met allerlei processen welke te maken heeft met het sluiten van de zender.
Chavez is druk doende om het station op een legale manier te sluiten. Hij wil dit nu doen via de nieuwe media wet. Dit heeft gewoon te maken met het feit dat het verkeerd afliep met de sluiting van RCTV en zijn referendum die hij in datzelfde jaar verloor. Dus wordt er gezocht naar een wat minder opvallende hatelijke manier om een zender te sluiten. En dit moet dan maar volgens de nieuwe wet gaan.

Lina Ron de witte heks van de barrios (Enero 23) en zeer goede maatjes met de Piedrita, waarvan Valentin Santana de hoofd terrorist is, vond het weer eens te lang duren met de sluiting van Globovision.
Deze zeer gevaarlijke onontwikkelde embryo besloot om er maar eens wat actie tegen aan te gooien en kwam met de oplossing om met maar wat traangas bommen het Globovision gebouw te bestoken.

video clip.


We hoeven niet echt vreemd op te kijken dat Lina Ron gewoon vrij blijft rondlopen. Misschien een standje van het regime in de trend van "Foei Lina toch!!" en ze gaat gewoon verder.

Zoals ik al in het vorige artikel zei er is geen rechtspraak meer en wetten zijn er ook al niet om om de media te beschermen en daarmee ook de burgers. Voor Chavez is er maar 1 burger en dat is een chavista, de rest is volgens hem uitschot en moet verdelgd worden.


Groet
Alpha

Blogarchief