Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

vrijdag 28 augustus 2009

Nieuwe video game over het bewind van Chavez.

We hebben overal kunnen lezen dat de regering van Venezuela zich enorm druk maakt over de gewelddadige spelletjes die te koop worden aangeboden.

Dus heeft het regime maar weer eens een nieuw wetje gemaakt dat de spelletjes niet meer verkocht mogen worden. Zoals Chavez zegt hij ziet liever de kinderen met een jojo dan met een nintendo ds.
Waarom hij iedere keer de jojo te voorschijn haalt weet ik niet, maar misschien is zijn jojo 50 jaar geleden gestolen en doet het hem nog steeds pijn.

Wanneer iemand zich opwerpt om gewelddadige video spelletjes te verbieden, lijkt het mij dat de ouders in deze de aangewezen personen zijn. En niet een president die iedere week uren spendeert aan o.a. oorlogstaal, uitleg geeft hoe een anti tank wapen werkt, vaak op de foto staat met een vuurwapen, grof en a-sociaal taalgebruik oreert, de media het zwijgen wil opleggen, oppositiefiguren vernedert of demonstraties met grof geweld neerslaat met veel gasgranaten en daarop de commandant prijst voor zijn geweld tegen burgers.
Het zou dus al een zegen voor de mensheid zijn als dat heerschap zou verdwijnen ipv de video games, waarvan nog steeds niet voor de volle 100% bewezen is dat deze games de criminaliteit verhoogd.
Er is sprake van dat er meer dan 100 games op de lijst staan. Misschien ook het sprookje Roodkapje die verslonden wordt door een Wolf.

Vergeet niet dat de nieuwe schoolwet ook inhoudt dat er preken van Chavez geleerd moeten worden. Dus geef ik het regime een idee van een video game over het leven van Chavez te maken en deze zou er zo ongeveer kunnen uitzien.
Het is een reflectie van zijn optreden zoals we jammer genoeg aan gewend zijn geraakt.

Klik voor vergroting op de foto.

Blogarchief